29 / 04 / 2024

Eviya Gayrimenkul Ege Boyu fiyat!

Eviya Gayrimenkul Ege Boyu fiyat!

Firma: Eviya Gayrimenkul

Proje: Ege Boyu

Eviya Gayrimenkul tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen ve toplamda 644 konuttan meydana gelen Eviya Gayrimenkul Ege Boyu fiyat bilgileri...



Eviya Gayrimenkul  Ege Boyu  fiyat bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje, Sancaktepe'de inşa ediliyor. 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen  Eviya Gayrimenkul  Ege Boyu projesinde toplamda 644 konut bulunuyor. Eviya Gayrimenkul tarafından geliştirilen proje Osman Gazi caddesi üzerinde yer alıyor.


Eviya Gayrimenkul Ege Boyu projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede inşaat çalışmaları 2012 Haziran'da başlamıştı. 


Banka kredisi ile konut satın alınabilen Eviya Gayrimenkul Ege Boyu projesinde firma bünyesinde yer alan ödeme seçeneklerinden de yararlanılabiliyor. Proje 14 katlı 17 bloktan oluşuyor.


Eviya Gayrimenkul Ege Boyu fiyat!


Eviya Gayrimenkul Ege Boyu fiyat bilgisine göre projedeki konutlar 288 bin lira ile 587 bin lira arasında değişiklik gösteriyor.


Projede;  spor alanları, kapalı otopark, bisiklet yolu, yüzme havuzları, terzi, eczane, restoran, yürüyüş yolları, çocuk kulübü, fitness center, sauna, spa, Türk hamamı ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Eviya Gayrimenkul Ege Boyu teslimleri 2014 Ekim olarak belirlendi.


Eviya Gayrimenkul Ege Boyu iletişim;


Telefon: 0216 313 19 19

Web adresi: www.egeboyu.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön