02 / 05 / 2024

Ege-Koop 2 proje ile dev yatırımlara imza atıyor!

Ege-Koop 2 proje ile dev yatırımlara imza atıyor!

Ege-Koop, İzmir'de kurduğu çağdaş kentler ve sektörde hayata geçirdiği ilklerle Türkiye'nin en büyük konut üretim merkezi haline geldi. 2010 yılında hayata geçirdiği 150 milyon liralık iki dev konut projesiyle



Yeni modem kentler oluşturan Ege-Koop; 26 yılda 1.5 milyar dolara yaklaşan yatınm hacmiyle birçok büyük holdingi geride bıraktı. Şimdi de kooperatifçilik anlayışıyla ilk kez hayata geçirilen Ege-Koop AVM'yi Ekim'de açmaya hazırlanıyor. Anketlerde halkın yüzde 70 güvenini kazanan Ege-Koop, her kesimden yurttaşları konut sahibi yapabilmek için yüzde 0.79 faiz oranıyla Karşıyaka-Bayraklı ve Güzelbahçe-Urla'da modem uydu yaşam alanları kurmaya devam ediyor.

Ege Koop, îzmir Çiğli'de Egekent-1, Menemen Ulukent'te Egekent-2, Buca'da Egekent-3, Torbalı Ayrancılar'da Egekent-4, Menemen Seyrek'te Türkiye'nin en büyük bahçeli konut projesi Villakent, Güzelbahçe'de Türkiye'nin en büyük çelik villa projesi Güzelbahçe Evleri, Karşıyaka'da Karşıyaka Körfez Evleri projelerini kısa sürede tamamlayarak sahiplerine teslim etti. 2010'da 150 milyon liralık Güzelbahçe-Urla'da Dört Mevsim Konaklan ve Karşıyaka-Bayraklı'da 25. Yıl Konutları projelerini hayata geçiren Ege-Koop, yeni projelerini Ege'de sürdürecek.

MUTLU YAŞAM

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türkiye'nin en büyük kooperatifler birliği ve sivil toplum örgütü olan Ege-Koop'un 1984'te İzmir'de 41 kooperatifin örgütlenmesi ve 9 bin 500 konutun projelendirilmesiyle Türkiye'nin en güçlü kooperatifler birliği olarak çalışmalarına başladığını belirtti. Aslan, "Ege-Koop, İzmir'in sürekli planlı gelişmesine katkıda bulunan, 1 milyar 320 milyon dolarlık yatırım yaparak 25 bin konutu tamamlayıp, bunun yanında 8 ayrı projeyi de hayata geçirerek insanlarımızın mutlu ve huzurlu olarak yaşam sürmelerini sağlayan büyük ve güçlü bir oluşumdur. Bugün İzmir'e baktığımızda kent nüfusunun yaklaşık yüzde 55'lik bir kısmı maalesef kaçak yapı ve gecekonduda oturuyor. Demek ki, Türkiye'nin üçüncü büyük kenti İzmir, bu düzeyde gecekondu ve kaçak yapıya sahipse, İzmir'de Ege-Koop'un başlattığı projelerin yanında daha farklı, daha kapsamlı projelerin de başlatılması gerekiyordu. Ege-Koop'un projelerini İzmir'den mahrum etmiş olsaydık şehir, bugünkü görüntüsünden çok daha farklı bir dur¬umda olurdu. Devam eden projelerinizle ilgili bilgi 0232 484 07 07 numaralı telefondan ve Svvvur.egekoop.org.tr' internet adresinden edinilebilir" dedi.
 
Ege-Koop şimdi de Ege'ye açılıyor

Denizli ve Afyon'da yeni modern kentler oluşturmak için projelendirme ve örgütlenme girişimlerine başlayacak" dedi. Ege-Koop'un projelerini yakından izleyen Aydınlıların, şehirlerinde modern kentler kurmaları için kendilerini aradıklarını anlatan Aslan, "Aydın'da arsa arayışımız sü¬rüyor. Bu ilimizde toplu konutun yanı sıra villa yapmayı da hedefliyoruz" dedi. Krizin en yoğun olduğu dönemlerde bile küçülmek yerine büyük projeler üret¬meyi kendisine hedef edinen Ege-Koop'un kabuğunu kırarak, Ege Bölgesi'nde herkesi konut sahibi yapmak üzere harekete geçtiğini söyleyen Genel Başkan Hüseyin Aslan, "Ege-Koop'u Ege illerinde de yeniden kurmayı hedefliyoruz. Ege-Koop; Manisa, Aydın, Muğla, Uşak,
Denizli ve Afyon'da yeni modern kentler oluşturmak için projelendirme ve örgütlenme girişimlerine başlayacak" dedi. Ege-Koop'un projelerini yakından izleyen Aydınlıların, şehirlerinde modern kentler kurmaları için kendilerini aradıklarını anlatan Aslan, "Aydın'da arsa arayışımız sürüyor. Bu ilimizde toplu konutun yanı sıra villa yapmayı da hedefliyoruz" dedi.

Kiracısı hazır son 8 dükkan

Ege-Koop Alışveriş Merkezi'nin yatırımcılarına iki önemli fırsat sunduğunu belirten Genel Başkan Hüseyin Aslan,  İzmir  Torbalı'nın en büyük alışveriş merkezinde 61 işyerinden 53'ünün satıldığını açıkladı. Ege-Koop AVM'de işyeri kiralayacak olan yatırımcılardan 6 ay kira alınmayacağını belirten Aslan, "Kiracısı hazır son 8 işyerini banka kredisi imkanı ile satışa sun¬duk. Yüzde 80 doluluk oranıyla ekimde açılıyor" dedi.
Habertürk


Geri Dön