19 / 05 / 2024

Ege-Koop AVM, Diasa'yla hizmete başladı

Ege-Koop AVM, Diasa'yla hizmete başladı

Torbalı'da yer alan Ege-Koop AVM'nin ilk büyük mağazasının açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, yüzde 76 doluluk oranını yakaladıklarını açıkladı



Açılış kurdelesini Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, DİASA Proje Geliştirme Sorumlusu Nejat Erten, Proje Geliştirme Müdürü Ali Gürsu ve Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Ege-Koop Danışma Kurulu Üyesi Mehmet Gülaylar birlikte kesti.
Torbalı'daki Ege-Koop Alışveriş Eğlence Kültür ve Sanat Merkezi'nde (AVM) faaliyet gösterecek ilk büyük mağaza Diasa dün törenle açıldı.   Egekent-4 sakinlerinin de katıldığı törende konuşan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yüzde 76 oranında doluluk yaşanan Ege-Koop AVM'de ilk etapta 30 yatırımcıyla sözleşme imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

EGE'YE HİZMET VERECEK
Aslan, 'Ekonomik krizin en ağır sarsıntılarının yaşandığı, birçok firmanın iflas ettiği, işyerlerinin kapandığı son günlerde yatırımcılarımızla birlikte çizdiğimiz bu tablo, herkese umut olacaktır' dedi.  Aslan, 'Farklı yapısı, hizmet anlayışı ve kalitesi ile Ege-Koop AVM, hiçbir alışveriş merkeziyle rekabet etmeyecektir. Hiçbir alışveriş merkezi de Ege-Koop AVM'nin rakibi olamaz. İnşaat maliyeti 25 milyon lirayı bulan, ortaklarının da 10-15 milyon lira yatırım yaptığı Ege-Koop AVM, hemen hemen her evde işsizliğin etkisini gösterdiği günümüzde, bölgenin gelişimine katkı koyacak, yüzlerce kişiyi iş sahibi yapacaktır' diye konuştu.

Ege-Koop AVM'de Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği'yle çok özel bir proje üzerinde çalıştıklarını dile getiren Aslan, şu bilgileri verdi: 'Sizlerle sadece  İzmir  değil tüm Ege'yi ilgilendirecek çok önemli bir konuyu daha paylaşmak istiyorum. 250 bin kişiye hizmet verecek Ege-Koop AVM'de farklı bir konsept yaratmak üzere harekete geçtik. 2011'in ilk aylarında hizmete girmesi hedeflenen bu yeni anlayışla Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Sayın Mehmet Gülaylar'ın başkanlığında özel bir ekip, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek bu projeyle ilgili detay çalışmaları yürütmektedir. Ege-Koop AVM, çok yakın bir gelecekte herkesi kucaklayan bir merkez haline gelecektir.'

Hüseyin Aslan, Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı ve Ege-Koop Danışma Kurulu Üyesi Mehmet Gülaylar, DİASA Proje Geliştirme Sorumlusu Nejat Erten ile Proje Geliştirme Müdürü Ali Gürsu açılış kurdelesini birlikte kesti.

Açılış indirimi
Torbalı-Ayrancılar ve çevresinin ucuzluk kalesi haline gelecek, 482 metrekarelik alan üzerine kurulu DİASA Ege-Koop AVM'de açılış nedeniyle bazı ürünlerde bir hafta süreyle indirim uygulanacak. 2 bin 600 üzerinde ürün çeşidini satışa sunan mağazada sebze ve meyvelerde yüzde 50 oranında indirim uygulanacak.
YeniAsır/Erkan Doğan


Geri Dön