28 / 04 / 2024

Ege-Koop AVM'de 'yeni işyeri aç, 2011'de kira öde' dönemi!

Ege-Koop AVM'de 'yeni işyeri aç, 2011'de kira öde' dönemi!

Ege-Koop AVM, kriz ortamında işyeri açmak isteyen yatırımcılara yönelik görülmemiş bir fırsatın kapılarını aralıyor



"Hayatın ve Alışverişin Merkezi" Ege-Koop AVM'de işyeri kiralayacak olan yatırımcılardan 2011 yılına kadar kira alınmayacak.

Ege-Koop Genel Başkan Hüseyin Aslan, yaklaşık 10 milyon TL'ye mal olan, bölgenin en büyük alışveriş merkezinde bin kişiye iş imkanı sağlayacaklarını belirtti. 250 bin kişiye hizmet vermesi hedeflenen Ege-Koop Alışveriş Merkezi'nde mağaza açacak yatırımcılardan ilk 6 ay kira alınmayacağının, ikinci 6 ayda da sadece kira bedelinin üçte ikisinin ödeneceğinin açıklanmasının ardından alışveriş merkezi, büyük firmaların akınına uğradı.
Torbalı Ayrancılar'da Ekim ayında kapılarını açacak olan Ege-Koop Alışveriş Merkezi, İzmirlilerin yaşam ve alışveriş alışkanlıklarına yeni bir soluk getirecek. İzmir'in en önemli sanayi ve yaşam merkezlerinden Torbalı, Ayrancılar ve çevresi Ege-Koop Alışveriş Merkezi'nin hizmete girmesiyle kısa sürede değerine değer katacak. Alışveriş ve eğlence anlayışına getireceği yeniliklerle zirvede olmaya aday Ege-Koop Alışveriş Merkezi, şimdiden bölgeye hareket getirdi, çevresindeki mülk fiyatları bir anda rant kazandı.

ÖNEMLİ BİR TEŞVİK
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Torbalı'da Ekim ayında hizmete gidecek olan alışveriş merkezinde mağaza açanlardan 6 ay boyunca kira alınmayacağını açıkladı. 10 bin m2'den oluşan ve 61 işyerinin bulunduğu Ege-Koop Alışveriş Merkezi'nde yatırım yapanların ikinci 6 ayda ise sadece rayiç bedelin üçte ikisini ödeyeceklerini belirten Aslan, "Kriz ortamında yatırım yapmak isteyenlere ayni destek sağlamış oluyoruz. Aldığımız karar yatırımcıya çok önemli bir teşviktir. Ege-Koop Alışveriş Merkezi, doğru kazanç, yaşam ve prestijin merkezi olacak" dedi.

ÜNLÜ FİRMALAR
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ın, 8 milyon 300 bin TL'ye mal olan bölgenin en büyük alışveriş merkezinde mağaza açacak yatırımcılardan ilk 6 ay kira alınmayacağını açıklamasının ardından alışveriş merkezi yatırımcıların yakınına uğradı. Kaliteden ödün vermeden ilerlemeyi hedefleyen, yenilikçi ve ilerici bakış açısıyla İzmir'in ve bölgenin bir numarası olmayı şimdiden garantileyen Ege-Koop Alışveriş Merkezi'nin altın değerindeki mağazalarına önemli firmalardan talep yağıyor. Gaziemir'den Torbalı'ya kadar uzanan bu rantabl alanda yeni yerleşim merkezleri, büyük ticaret alanları ve fabrikaların bulunmasının Ege-Koop Alışveriş Merkezi'nin değerine değer kattığını belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Alışveriş merkezimize birçok ünlü şirket ve firmadan teklif geliyor. Ege-Koop Alışveriş Merkezi birçok ünlü markayı bünyesinde barındıracak, büyük bir kazanç kapısı olacak" dedi.

Sanal değil gerçek indirim merkezi
Ege-Koop'un 25 yıldır şehir dışındaki yeni yerleşim alanlarında farklı projelerle İzmir'in planlı gelişimine katkıda bulunduğuna dikkat çeken Aslan, "İlk kez  İzmir  dışında ve bölge esnafıyla işbirliği ile çok kapsamlı, 7'den 70'e herkesime hitap edecek bir anlayışla ünlü bir gıda marketi ve yapı marketiyle, birçok ünlü marka ve firma halkla buluşacak. Fiyat politikası ve hizmetlerle alışveriş merkezlerine yeni bir kalite getireceğiz. İzmir merkezinden Balçova ve Bornova'daki alışveriş merkezlerine ne kadar sürede gidiliyorsa, Ege-Koop AVM'de İzmirlilere o kadar yakın olacak" dedi.

İZMİR'E YAKIN
Ege-Koop Alışveriş Merkezi; Gaziemir, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 10 kilometre mesafede Selçuk, Kuşadası, Bodrum, Marmaris turizm yolu üzerinde, Torbalı Ayrancılar mevkiinde, Ege-Koop'un yarattığı doğayla iç içe yaşam alanı 1600 konutluk Egekent-4'ün yanı başında yer alıyor.

Konumu itibariyle 250.000 kişiye hizmet vermesi planlanan Ege-Koop Alışveriş Merkezi, bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma özelliğine sahip.

10 bin m2 alan...
Ege-Koop AVM'nin toplam alanı 9682 m2 olup, 61 adet mağazanın toplam alanı 4716 m2 ve yaklaşık 4966 m2 ortak alan ile çeşitli aktiviteler için kullanıma hazır şekilde planlanmıştır. Merkez, açık ve kapalı otoparkıyla tüketicilerin araçlarıyla rahatça ziyaret edebileceği ve araçlarının temel bakımlarını (su, hava ve yıkama) yapabileceği şekilde hizmet verecektir.

KONFORLU, GÜVENLİ, MODERN...
8'er kişilik 2 adet asansörü, 2 adet yürüyen merdiveni 31 adet güvenlik kamerası ve kayıt sistemi; jeneratörü, yangın ihbar sistemi; ısıtma-soğutma ve havalandırma sistemi, genel müzik yayın ve uydu sistemlerinde teknolojinin son ürünleriyle donatılan Ege-Koop AVM, güven ve konforu ön planda tutan anlayışı ile temiz bir ortamda markaların, yatırımcıların ve tüketicilerin beklentileri için dizayn edilmiştir.

Neler yer alıyor?
Ege-Koop AVM'de; temel ihtiyaçlar için zincir market, aileler ve gençlerin zengin çeşit bulabileceği bir fast-food alanı, bölgenin belirgin eksikliklerinden olan sosyal-kültürel aktiviteler ve faaliyet alanları, belediye çok amaçlı salonu (nikâh, düğün, sergi, gösteri, organizasyonlar), çocuk eğlence alanları, sinema, teknoloji ve yapı marketler, bankalar, fatura ödeme merkezleri gibi iş yerleri yer alıyor.

10 bin metrekarelik toplam büyüklüğe sahip olan Ege-Koop Alışveriş Merkezi'nde;
100 m2 ve üstü 5 adet
- 50 m2 ile 100 m2 arası 20 adet
- 50 m2 ile 30 m2 arası 18 adet
- 18 m2 ile 30 m2 arası 16 adet işyeri bulunuyor.
YeniAsır/Murat Şahin


Geri Dön