14 / 05 / 2024

Ege-Koop AVM herkesi evlendirecek!

Ege-Koop AVM herkesi evlendirecek!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Mart'ta açlışını yapacakları Ege-Koop AVM'de oluşturulan 'Dünya Evi' konseptinin evlenmek isteyenlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağını söyledi



Torbalı Ayrancılar mevkiinde, 20 milyon liralık yatırımla kurulan ve Mart ayında açılışı yapılacak Ege-Koop AVM'de 5 milyon yatırımla hazırlanan 'Dünya Evi' konsepti, evlenmek isteyenlere A'dan Z'ye hizmet verecek. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 'Bu alışveriş merkezine sözlü gelen çift, buradan evli çıkacak. çünkü gelinliğinden ayakkabısına, nikah salonundan nikah şekerine, beyaz eşyadan mobilyaya, balayı için tatil seçeneklerinin sunulacağı acentelere kadar dünya evine girmek isteyen herkes, gerekli tüm ihtiyaçlarını bu alışveriş merkezinde karşılayabilecek' dedi.

Mart ayının ilk haftasında açılışı yapılacak Ege-Koop Alışveriş Eğlence Kültür ve Sanat Merkezi'nde hazırlıklar devam ediyor. Alışveriş merkezinde mutlu bir yuvanın özlemini duyan herkes, gelinliğinden ayakkabısına, nikah salonundan şekerine, beyaz eşyadan mobilyaya, balayı için tatil seçeneklerinin sunulacağı acentelere kadar evlilik için gerekli tüm ihtiyaçlarını bu alışveriş merkezinde karşılayabilecek.

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 'Ege-Koop AVM, eşi benzeri olmayan bir yapıya kavuşuyor ve Türkiye'nin ilk 'İhtisas Alışveriş Merkezi' bu çatı altında kuruluyor. Bugüne kadar 26 yılda 100 bin kişiyi ev sahibi yapan Ege-Koop, bu kez herkesi evlendirecek' dedi.

BİN KİşžİYE İşž
Ege-Koop AVM'de neler olacak
* Temel ihtiyaçlar için zincir market
* Aileler ve gençler için zengin çeşitlerin bulabileceği fast food alanı
* Sosyal, kültürel aktiviteler için etkinlik alanları
* çocuk oyun ve eğlence alanları
* Ev dekorasyon mağazaları
* Popüler tekstil markaları
* Spor giyim
* Güzellik merkezleri
* Gelinlik
* çanta
* Ayakkabı
* Damatlık
* Takım elbise
* Abiye
* Kına malzemeleri
* Alyans
* Saat
* Düğün organizasyon
* Kuru temizleme
Bina imalatı, işletme maliyeti ve sermaye dahil yaklaşık 20 milyon liralık yatırımla 250 bin kişiye hizmet sunarak bin kişiye iş imkanı sağlayacak olan Ege-Koop AVM'de oluşturulan yeni konsept nedeniyle farklı sektörlerden de yoğun talep geldiğini kaydeden Aslan, 'Dünya evi' konseptinin ise yaklaşık 5 milyon liralık bir yatırımı kapsadığını söyledi. Aslan, 'İşletme maliyeti ve sermaye dahil 5 milyon liralık bu yeni tablo ve esnafın kendi içindeki örgütlenme modeli, herkese umut ve moral olacak' dedi.

'LOKOMOTİF OLACAK'
600-650 milyon dolar civarında iş hacmine sahip gelinlik sektörünün lokomotif görevini göreceği bu projeyle Ege-Koop AVM'nin, Türkiye'nin ihracat noktası da olacağını vurgulayan Aslan, 'Resmi verilere göre Türkiye'de gelinlik üretiminin yüzde 75'i İzmir'de yapılıyor. şžu an sadece İzmir'in ihracatı 30 milyon doları buluyor. Bu rakamlar sadece gelinlik satışlarını kapsıyor. Damatlık, abiye ve aksesuvarları gibi yan ürünlerle birlikte düşünüldüğünde, sektör giderek büyüyor. İşte biz, hem perakendede halkımıza en ucuz ve en kaliteli ürünleri sunarken hem de konumu itibariyle karayolu ve havayolunun bağlantı merkezinde bulunan alışveriş merkezimizle bölgeye ihracat merkezi de kazandırmış olacağız' diye konuştu.

Ege-Koop AVM nerede
Ege-Koop Alışveriş Merkezi, Gaziemir,  İzmir  Adnan Menderes Havalimanı'na 10 kilometre mesafede, Selçuk, Kuşadası, Bodrum, Marmaris turizm yolu üzerinde, Torbalı Ayrancılar mevkiinde, Egekent-4'ün yanında yer alıyor.
YeniAsır


Geri Dön