03 / 05 / 2024

Ege Koop Gedizkent Evleri'nin üçte biri satıldı!

Ege Koop Gedizkent Evleri'nin üçte biri satıldı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada, "Gösterilen ilgi bizim için şaşırtıcı olmadı; çünkü Gedizkent 2, her bütçeye, her keseye uygun bir proje olarak tasarlandı" dedi.




Ege-Koop'un Menemen  merkezde, Kubilay Anıtı'na komşu olarak inşa edeceği Gedizkent 2 Evleri, henüz temeli dahi atılmamasına rağmen büyük rağbet gördü. Yarın saat 13.00'te törenle temeli atılacak Gedizkent 2'de, toplam 190 konutun üçte birinin sahiplerini bulduğunu açıklayan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Gösterilen ilgi bizim için şaşırtıcı olmadı; çünkü Gedizkent 2, her bütçeye, her keseye uygun bir proje olarak tasarlandı" dedi. 

Gedizkent 2 Evleri ile Menemen'e Hüseyin eşsiz bir yaşam Aslan alanı daha kazandıracaklarını vurgulayan Aslan, "Bugünün yatırımı, yarının kazancı dedik. Dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlarımızı, özellikle de bugüne kadar hiç evi olmamış olan vatandaşlarımızı düşünerek hareket ettik. Kubilay Anıtı ve belediyenin 'prestij projesi' olan Tepe Sosyal Tesisleri'ne komşu projemiz kalitesiyle de fiyatı ile de emsallerinin çok ötesinde. 

Prestij projesi Lüks konutlarda ne varsa Gedizkent 2'de de o var ancak bir farkla. O da 105 bin lira ile 174 bin lira arasında değişen fiyatları. Gedizkent 2, ev sahibi olmak isteyenler ya da güzel bir /yatırıma niyetli olanlar için kaçırılmayacak bir proje" dedi.  Konutlar, 2016'da teslim edilecek. 



Telefon: 90 (232) 484 07 07 

Web adresi: www.egekoop.org.tr

Milliyet Ege


Geri Dön