27 / 04 / 2024

Ege-Koop Gedizkent Evleri büyük ilgi görüyor!

Ege-Koop Gedizkent Evleri büyük ilgi görüyor!

Ucuz, sağlıklı ve modern konutlarla binlerce insanı ev sahibi yapan Ege-Koop’un Menemen merkezde, Kubilay Anıtı’na komşu olarak inşa edeceği Gedizkent 2 Evleri, henüz temeli dahi atılmamasına rağmen büyük rağbet gördü...




Ucuz, sağlıklı ve modern konutlarla binlerce insanı ev sahibi yapan Ege-Koop’un Menemen merkezde, Kubilay Anıtı’na komşu olarak inşa edeceği Gedizkent 2 Evleri, henüz temeli dahi atılmamasına rağmen büyük rağbet gördü. 17 Mayıs Cumartesi günü temeli atılacak Gedizkent 2’de, toplam 190 konutun üçte birinin sahiplerini bulduğunu açıklayan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Gösterilen ilgi bizim için şaşırtıcı olmadı. Çünkü Gedizkent 2, her bütçeye, her keseye uygun bir proje olarak tasarlandı” dedi.


Gedizkent 2 Evleri ile Menemen’e eşsiz bir yaşam alanı daha kazandıracaklarını vurgulayan Aslan, “Bugünün yatırımı, yarının kazancı dedik. Dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlarımızı, özellikle de bugüne kadar hiç evi olmamış olan vatandaşlarımızı düşünerek hareket ettik. Kubilay Anıtı ve belediyenin ‘prestij projesi’ olan Tepe Sosyal Tesisleri’ne komşu projemiz kalitesiyle de fiyatı ile de emsallerinin çok ötesinde. Lüks konutlarda ne varsa Gedizkent 2’de de o var ancak bir farkla. O da 105 bin lira ile 174 bin lira arasında değişen fiyatları. Gedizkent 2, ev sahibi olmak isteyenler ya da güzel bir yatırıma niyetli olanlar için kaçırılmayacak bir proje” diye konuştu.


Bin bahçeli konuttan oluşan Villakent ve özel konseptli Keyifli Yaşam Evleri projelerinin ardından yine Menemen’i tercih etmelerinin nedeninin bölgenin yükselen ivmesi olduğunu kaydeden Aslan, şöyle devam etti:“ Projenin temelini 17 Mayıs Cumartesi günü atıyoruz. 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile toplam 190 konut. Her bütçeye, her keseye uygun. Menemen’in en güzel mahallelerinden Atatürk Mahallesi’nde, Menemen Ovası’na ve ilçe merkezine hakim noktada, İZBAN’a sadece 900 metre yakınlıkta. Teslim tarihimiz 2016. Saat 13.00’da gerçekleştireceğimiz temel atma törenimize başta Menemen halkı olmak üzere ucuz ve modern konut sahibi olmak isteyen tüm İzmirli hemşehrilerimizi bekliyoruz.”



Beyaz Gazete


Geri Dön