10 / 05 / 2024

menemen Gedizkent 2 Evleri temeli ne zaman atılacak

menemen Gedizkent 2 Evleri temeli ne zaman atılacak

Ucuz, sağlıklı ve modern konutlarla binlerce insanı ev sahibi yapan Ege-Koop’un Menemen merkezde, Kubilay Anıtı’na komşu olarak inşa edeceği Gedizkent 2 Evleri, henüz temeli dahi atılmamasına rağmen büyük rağbet gördü...

Menemen'de 12.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Menemen İcra Dairesi, Menemen İlçesi, Ulucak Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 12 milyon 222 bin 700 TL olarak belirlendi. 

Cebeci Aura 2 projesi 2020'de teslim! Yeni proje!

Cebeci Yapı tarafından İzmir Menemen Ulukent'te hayata geçiriliyor. 140 daireden meydana gelen Cebeci Aura 2 projesi13 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

İzmir Menemen'de 11.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

İzmir İli, Menemen İlçesi, Ulucak Mahallesi'nde yer alan 2 adet fabrika vasıflı gayrimenkul toplamda 11 milyon 343 bin 139 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika binaları için ilk ihale tarihi 16 Mart 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Menemen İlçe Stadı’nda sona gelindi!

İzmir Menemen Belediyespor'un İlçe Stadı’nda inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Stat, betonarme tribünde toplam 2.500 kişilik seyirci kapasitesine sahip olacak.

Larissa Göl Evleri Menemen fiyatları!

İzmir Menemen'de hayata geçirilen Larissa Göl Evleri'nin ikinvi etabında satışlar başladı. Projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri mevcut...

İzmir Kuzeyşehir Evleri'nde metrekare fiyatları 2 bin 500 TL'ye!

Yücesoy Mühendislik tarafından İzmir Menemen'de inşa edilen Kuzeyşehir projesinde metrekare fiyatları 2 bin 500 liradan başlıyor. Proje 150 milyon yatırım değeriyle yükseliyor.

İzmir Torbalı ve Menemen'de 6.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İzmir'in Torbalı ve Menemen ilçelerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 6 milyon 639 bin TL olarak belirlendi.

Menemen Kubilay Kültür Merkezi yükseliyor!

Menemen'de 2 yıl önce temeli atılan ve 13 milyon TL'ye mal olan Kubilay Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Ege Koop'tan yatırım için 3 altın anahtar önerisi!

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, İzmir Körfezi Evleri 1.Etap’ta son 35 dairenin, yılsonu yerleşime açılacak Gedizkent-2’de son 20 dairenin ve Bakırçay Üniversitesi’ne 5 dakika mesafedeki Seyrek Keyifli Yaşam Evleri’nde son 7 dairenin sahiplerini çok avantajlı fiyatlarla beklediğini söyledi.

Nest Menemen satılık daire!

Konum bilgisine göre İzmir-Çanakkale yoluna 50 metre kadar uzaklıkta yer alan projede 165 adet daire bulunuyor. Nest Menemen satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Gedizkent Evleri'nde 5 bin TL peşinatla!

Ege-Koop'un Menemen'de geliştirdiği 190 dairelik Gedizkent Evleri'nin C bloğunun temeli atıldı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan yeni bloğun yapım startını ortaklarla birlikte verdi..

Gedizkent Evleri'nin C bloğunun temeli atıldı!

Ege-Koop’un, İzmir’in Menemen ilçesini birinci sınıf kent konumuna taşıyacağı 190 dairelik Gedizkent Evleri’nin C bloğunun da temeli düzenlenen törenle atıldı.

Nest Menemen İzmir iletişim bilgileri!

Nest Menemen İzmir projesinde daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Toplam 12 bin 400 metrekare alanda yükselen proje 165 adet konuttan oluşuyor. Nest Menemen İzmir iletişim bilgileri detayları haberimizde yer alıyor.

menemen Gedizkent 2 Evleri temeli ne zaman atılacak Haberi

menemen Gedizkent 2 Evleri temeli ne zaman atılacak


Ucuz, sağlıklı ve modern konutlarla binlerce insanı ev sahibi yapan Ege-Koop’un Menemen merkezde, Kubilay Anıtı’na komşu olarak inşa edeceği Gedizkent 2 Evleri, henüz temeli dahi atılmamasına rağmen büyük rağbet gördü. 17 Mayıs Cumartesi günü temeli atılacak Gedizkent 2’de, toplam 190 konutun üçte birinin sahiplerini bulduğunu açıklayan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Gösterilen ilgi bizim için şaşırtıcı olmadı. Çünkü Gedizkent 2, her bütçeye, her keseye uygun bir proje olarak tasarlandı” dedi.


Gedizkent 2 Evleri ile Menemen’e eşsiz bir yaşam alanı daha kazandıracaklarını vurgulayan Aslan, “Bugünün yatırımı, yarının kazancı dedik. Dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlarımızı, özellikle de bugüne kadar hiç evi olmamış olan vatandaşlarımızı düşünerek hareket ettik. Kubilay Anıtı ve belediyenin ‘prestij projesi’ olan Tepe Sosyal Tesisleri’ne komşu projemiz kalitesiyle de...