04 / 05 / 2024

Ege Seramik 2014 hedefleri ve planlarını paylaştı!

Ege Seramik 2014 hedefleri ve planlarını paylaştı!

Türkiye genelindeki yetkili satıcıları ile bir araya gelen Ege Seramik, 2014 hedef ve planlarını bayilerine aktardı. Toplantıda ayrıca 2013 yılında gerçekleştirilen projeler yetkili satıcılarla paylaşıldı...



Antalya'da yetkili satıcılarıyla bir araya gelen Ege Seramik, 2014 hedefleri ve planlarını paylaştı. Ege Seramik'ten yapılan açıklamaya göre, her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye genelindeki yetkili satıcıları ile bir araya gelen Ege Seramik, 2014 hedef ve planlarını bayilerine aktardı. Toplantıda ayrıca 2013 yılında gerçekleştirilen projeler yetkili satıcılarla paylaşıldı.  


Ege Seramik, 2013 yılında geliştirdiği mobil uygulama ile teknolojide de iddialı markalar arasında yerini aldı. Ayrıca 2013 yılı içerisinde Avrupa, Amerika ve Türkiyedeki önemli fuarlara katılım gösteren Ege Seramik, yeni serilerini yıl içerisinde takipçileriyle paylaştı. 


Toplantıda konuşan Ege Seramik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Ege Seramik olarak büyümeye devam ettiklerini belirterek, yaptıkları yatırımlarla ürün yelpazesini genişletip hizmet kalitesini artırmaya devam edeceklerini ve 2014 yılında çok çalışıp tüm hedeflerine ulaşacaklarını bildirdi. 


Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Zıhnalı da Ege Seramik ve Ege Vitrifiye stratejik politikalarına değinerek, innovasyon, sürdürebilir büyüme ve kazan kazan politikalarını sürdüreceklerini belirtti. Toplantı ve ödül töreni sonrasında konuşan Ege Seramik AŞ Genel Müdürü Göksen Yedigüller ise inşaat sektörünün hızla büyüdüğünü, değişen konut yapısı ve tüketici beklentilerinin sektörde canlılığını sürdürdüğünü kaydetti. 


Yeni Ekonomi


Geri Dön