22 / 05 / 2024

Ege Seramik toplantısı

Ege Seramik toplantısı

Türkiye genelindeki yetkili satıcıları ile bir araya gelen Ege Seramik, 2014 hedef ve planlarını bayilerine aktardı. Toplantıda ayrıca 2013 yılında gerçekleştirilen projeler yetkili satıcılarla paylaşıldı...

Ege Yapı'nın basın toplantısı ertelendi!

Ege Yapı'nın yeni projesini tanıtacağı basın toplantısı 26 Nisan tarihinden 27 Nisan tarihine ertelendi. Toplantıya Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı katılacak.

Decovita basın toplantısı 13 Şubat'ta!

Bilecik Bozüyük'teki fabrikası faaliyete geçen Decovita, dünyanın en kaliteli sırlı porselen seramik üretimini Türkiye’de yapmayı düşünüyor. Decovita Seramik Kurucu Ortakları Ercan Uyan ve Selman Öztürk’ün ev sahipliğinde, 13 Şubat Pazartesi günü basın toplantısı düzenlenecek.

İş GYO, Ege Perla AVM kapasite artış ÇED toplantısı 22 Kasım'da!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından; İzmir Konak ilçesi Mersinli Mahallesi'nde Ege Perla AVM kapasite artış projesinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 22 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ege Yapı basın toplantısı ertelendi!

29 Eylül tarihinde gerçekleştirmeyi planladığımız Ege Yapı’nın yeni projesine ilişkin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.

NG Kütahya Seramik 6.Bizim Ekip Toplantısı gerçekleştirildi!

NG Kütahya Seramik ve KYK Yapı Kimyasalları tarafından düzenlenen ''6.Bizim Ekip Toplantısı'' Antalya Titanic Otel'de 28-31 Ocak tarihlerinde 650 kişinin katılımı ile gerçekleşti.

Mega İnşaat'ın 2016 Yılı Bayi Satış Toplantısı yapıldı!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın Samsun bayilerinden Mega İnşaat’ın gerçekleştirdiği bayi toplantısında 2016 satış ve kampanya şartları görüşüldü.

Ege Seramik, Unicera Fuarı'nda dikkatleri üzerine toplayacak!

Ege Seramik, yıllardır Tüyap Beylikdüzü’nde düzenlenen Unicera Fuarında sergilediği yenilikler ile, sektörde adından söz ettiriyor. Bu yıl 23-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek fuarda, yine bir dizi yenilikle kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı Antalya’da gerçekleşti!

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı’nı Antalya’da, Voyage Belek Hotel’de gerçekleştirdi. 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik’in 17-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen buluşmasında 2016 yatırım ve büyüme hedefleri paylaşıldı,

NG Kütahya Seramik Yükselen Değerler Toplantısı düzenlendi!

NG Kütahya Seramik, iş ortakları ve aileleri ile 17-20 Aralık tarihlerinde NG Afyon Otel'de düzenlenen Yükselen Değerler Toplantısı’nda bir araya geldi.

Ege Seramik'e Markalaşmada Liderlik ödülü!

Ege Seramik açıklamasına göre, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ekonomi Bakanlığı'nın katkılarıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinliği, iş adamları, girişimciler, mucitler ve diğer konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

Ege Seramik Manhattan evinizin estetik görüntüsü için hazırlandı!

Doğallığın ön planda olduğu ve sıra dışı zevklere hitap eden Ege Seramik, ham beton duruşunu modern dokunuşlarla harmanladı. Manhattan, evinize estetiklik ve doğallık sunmak için hazırlandı.

Ege Seramik’ten yeni INFINITY serisi!

1972 yılında kurulan sektörün öncü firması Ege Seramik’ten yeni bir ürün daha; INFINITY. Ege Seramik, INFINITY serisinin sahip olduğu doğal taş görüntüsü ile müşterilerinin her yeni gününe enerji katmayı planlıyor.

Ege Seramik toplantısı Haberi

Ege Seramik toplantısı

Antalya'da yetkili satıcılarıyla bir araya gelen Ege Seramik, 2014 hedefleri ve planlarını paylaştı. Ege Seramik'ten yapılan açıklamaya göre, her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye genelindeki yetkili satıcıları ile bir araya gelen Ege Seramik, 2014 hedef ve planlarını bayilerine aktardı. Toplantıda ayrıca 2013 yılında gerçekleştirilen projeler yetkili satıcılarla paylaşıldı.  


Ege Seramik, 2013 yılında geliştirdiği mobil uygulama ile teknolojide de iddialı markalar arasında yerini aldı. Ayrıca 2013 yılı içerisinde Avrupa, Amerika ve Türkiyedeki önemli fuarlara katılım gösteren Ege Seramik, yeni serilerini yıl içerisinde takipçileriyle paylaştı. 


Toplantıda konuşan Ege Seramik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Ege Seramik olarak büyümeye devam ettiklerini belirterek, yaptıkları yatırımlarla ürün yelpazesini genişletip hizmet kalitesini artırmaya devam edeceklerini ve 2014 yılında çok çalışıp tüm hedeflerine ulaşacaklarını bildirdi. 


Ege...