28 / 04 / 2024

Ege Yakası'nda yeni fırsat!

Ege Yakası'nda yeni fırsat!

Sinpaş GYO'nun butilc projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'ün İstanbul Atakent'te geliştirdiği EgeYakası'nda, konutların yüzde 80'i satıldı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de avantajlı bir ödeme planı başladı.




Sinpaş GYO'nun butilc projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'ün İstanbul Atakent'te geliştirdiği EgeYakası'nda, konutların yüzde 80'i satıldı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de avantajlı bir ödeme planı başladı. Ödeme planında, banka kredisiz ve 4 bin 355 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olmak mümkün. Santorini Adası'ndan esinlenilerek tasarlanan EgeYakası'nda, isimlerini Ege'den alan Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça evleri bulunuyor. 

Camlarda ahşap görünümlü kepenklerin ve panjurlann kullanıldığı, üst katlara doğru mavinin tonlarının renklendirdiği ve Santorini'de olduğu gibi birbirinin güneşini kesmeden konumlandırılmış evler Ege mimarisini İstanbullulara sunuyor. Projede tıpkı Ege'deki gibi kış bahçeli, geniş balkonlu apartman daireleri ve cumbalı havuzlu müstakil villa seçenekleri bulunuyor. 


Yeni Şafak


Geri Dön