28 / 04 / 2024

Ege Yapı katı çıkacak parayı sonra alacak!

Ege Yapı katı çıkacak parayı sonra alacak!

Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde farklı bir kampanyaya başladı. Projelerden ev alanlar inşaat aşama aşama tamamlandıkça ödeme yapacaklar. 



Gayrimenkul pazarlamasında her gün yeni ve farklı fikirler birbiriyle yarışıyor. Bu kez iyi pazarlama fikri Ege Yapı'dan geldi. Ege Yapı, “Evin Yapıldıkça Öde” sloganıyla Kordon İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları projelerindeki daire sahiplerine inşaatın tamamlama aşamalarına göre ödeme alternatifleri sağlıyor. 

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Ege Yapı, yaklaşık 1 milyar TL değerindeki her iki projesini inşa ederken, konut sahipleri de dairelerinin tamamlanma aşamalarına göre belirlenen plan dahilinde ödeme imkanı sağlayacak. 

Yenilikçi bir marka olarak özel işlere imza attıklarını die getiren Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, kampanyaya ile finansal güçlerini kullandıklarını ifade etti. Kabadayı, “Müşterilerimize yeni bir alternatif ödeme planı oluşturduk. Her iki projemizde inşaat tamamlanma oranına göre ödeme koşulları hazırladık. Kısacası taşın altına elimizi koyup yatırımlarımıza kararlılıkla devam ediyor, müşterilerimizi en uygun koşullarda güvenli bir şekilde ev sahibi yapmaya çalışıyoruz” dedi. 

Web: http://egeyapi.com/evinyapildikcaode/
 


Geri Dön