Proje Güncel

Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Seyrantepe'de Cendere Caddesi'nde yükselen Kordon İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi belli oldu mu? İşte Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022! Projede satışların çoğu tamamlanırken, sınırlı sayıda 2 oda 1 salon ve 3

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Seyrantepe'de Cendere Caddesi'nde inşa edilen Kordon İstanbul projesinde yaşam başladı. Projede satışların çoğu tamamlanırken, sınırlı sayıda 2 oda 1 salon ve 3.5+1 konut tipleri alıcılarını bekliyor. 

Toplam 759 adet rezidans ile 55 ticari alana yer verilen Ege Yapı Kordon İstanbul projesi, iki sene üst üste “Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi” seçildi. 

 

Ege Yapı Kordon İstanbul projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, konut tipleri yer alıyor. Projede sınırlı sayıda satışta olan 2+1'lerin ner alanları 88, brüt alanları ise 105 metrekare olarak belirlendi. 3.5+1 dairelerin büyüklükleri ise brüt 146, net ise 116 metrekare olarak açıklandı. 

Peki Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi belli oldu mu? İşte Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı Kordon İstanbul projesi, Tem'e 2 dakika, Maslak'a 5 dakika, Levent'e 9 dakika ve İstanbul Havalimanı'na 20 dakika mesafede yükseliyor. Açık hava caddesinin yer aldığı projede, konutlar bahçeli, Teraslı ve balkonlu olarak tasarlandı. 

Ege Yapı Kordon İstanbul projesinde 9 kilometre uzunluğunda bisiklet ve yürüyüş parkuru ile 1.605 metrekare büyüklükte sosyal tesis alanı yer alıyor. 

 

Projede sanat atölyelerinden çocuk oyun atölyeleri, açık hava yaz sineması, lounge alanı, yapay gölet manzaralı kabanalar, farklı konseptlerde bahçeler, özel sinema odası, kapalı yüzme havuzu gibi pek çok sosyal alan bulunuyor. 

Kordon İstanbul projesinde, Süpermarket, kafe, restoran, güzellik salonu, veteriner, kuaför, eczane, kuyumcu, kozmetik, market, kitap- kırtasiye, bebek ürünleri mağazası, gurme şarküteri- kasap, ev tekstili- dekorasyon, moda-giyim, gurme fırın-pastane gibi ticari alanlar yer alıyor. Proje Belgrad Ormanı'na olan yakınlığıyla da dikkatleri çekiyor. 

Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022

Ege Yapı Kordon İstanbul projesinde sınırlı sayıda satışta olan konutların fiyatları belli oldu. İşte Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi...

Ege Yapı Kordon İstanbul projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 10 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor.

Kasım ayı itibarıyla Ege Yapı Kordon İstanbul projesindeki minimum konut fiyatı 12 milyon 015 bin 512 TL oldu. 

Web: https://www.egeyapi.com/kordon-istanbul

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Nef Arsa Amerika nerede? Nef Arsa Kaliforniya fiyat listesi 2022!

Bakırcı Yapı Topkapı projesinin yeni blokları Kasım'da satışta! Yeni proje! 

Ekim 2022'de satışa çıkacak 3 yeni proje!