27 / 04 / 2024

Ege Yapı The Superior Suites ve Cer İstanbul'da yaz aylarına özel fırsatlar!

Ege Yapı The Superior Suites ve Cer İstanbul'da yaz aylarına özel fırsatlar!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, The Superior Suites ve  Cer İstanbul'da yaz kampanyası başlattı...



Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonrası normalleşme adımlarının atılması ile beraber canlanan gayrimenkul piyasasında The Superior Suites ve Cer İstanbul ile ev sahibi olmak isteyen yatırımcılar için yaz kampanyası başlattı. 

Yüzde 20 indirim fırsatı

Yatırımlarına devam eden Ege Yapı, Kordon İstanbul projesinin son etabı olan “The Superior Suites Kordon İstanbul” için peşin alımlarda yüzde 20 indirim yapıyor. Ege Yapı tarafından başlatılan kampanya kapsamında Ege Yapı bunlar dışında, kendi bünyesinde hayata geçirdiği finansman modeli ile banka kredisini tercih etmeyenleri, yüzde 20 peşinat 48 aya kadar taksit imkanından faydalandırıyor.

Ege Yapı The Superior Suites ve Cer İstanbul da yaz aylarına özel fırsatlar!

Yatırımcılarına aylık olarak 13 bin liraya ulaşan kazanç ile 20 sene boyunca gelir sağlamayı garanti eden  The Superior Suites modeli, lokasyonuyla da göz dolduruyor. Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere farklı tip ve özelliklerde özel dekorasyonlu 3 süit seçeneğinin yer aldığı The Superior Suites projesinden satın alınan üniteleri Ege Yapı işletecek. The Superior Suites projesinde liste fiyatları 1 milyon 310 bin TL ile 5 milyon TL arasında farklılık gösteren The Superior Suites 2022'nin sonunda teslim edlilecek.

Ege Yapı The Superior Suites ve Cer İstanbul da yaz aylarına özel fırsatlar!

Cer İstanbul’da peşinat fırsatı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı’nın Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Tarihi Yarımada’da hayata geçirdiği Cer İstanbul'da peşinat ödemelerinin teslimde gerçekleştirileceği yeni bir kampanya başladı. Taksitlerin 2022 yılında başlayacağı Cer İstanbul projesinde  yüzde 10 rezervasyon bedeli de  sözleşme esnasında alınıyor, ayrıca yüzde 40 peşinat da projenin teslimlerinde ödeniyor. Yaz kampanyası başlatan Ege Yapı, kalan miktar için de ilk 12 ayı ödemesiz olacak biçimde kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeliyle 48 ay vade farksız taksit fırsatı sunuyor. Ege Yapı Cer İstanbul projesinde taksit ödemeleri 13. aydan itibaren başlıyor, ayrıca projede peşin alımlarda yüzde 20 indirim de yapılıyor. Cer İstanbul projesi kapsamında yer alan rezidans bloklarının Eylül ayında, loft ünitelerin de 2021 yılı sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Web: www.egeyapi.com


Cer İstanbul'da teslim öncesi son fırsat!


Geri Dön