30 / 04 / 2024

Ege Yapı'dan sokak hayvanlarına destek!

Ege Yapı'dan sokak hayvanlarına destek!

Ege Yapı’nın destek olduğu proje ile İstanbul’un altı farklı bölgesinde konumlandırılan mama otomatlarıyla geri dönüşüm atıklar kullanılarak sokak hayvanlarının su ve gıda ihtiyacı karşılanıyor.



Türkiye’nin genç ve yenilikçi gayrimenkul firmaları arasında yer alan Ege Yapı, yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Ege Yapı’nın destek olduğu proje ile İstanbul’un altı farklı bölgesinde konumlandırılan mama otomatlarıyla geri dönüşüm atıklar kullanılarak sokak hayvanlarının su ve gıda ihtiyacı karşılanıyor.


Geliştirdiği projeler ile beraber sosyal sorumluluk çalışmalarına da katkı sağlayan Ege Yapı, Timtaş Yönetim firması işbirliği ile altı bölgede konumlandırılan sokak hayvanlarını besleyen geri dönüşüm otomatlarıyla hem sokak hayvanlarının beslenebilmesine hem de atıkların toplu bir yerde birikmesine yardımcı oluyor.  


İşbirliği sonucunda belediyelerinde desteği ile Beşiktaş, Göktürk, Bebek, Ataşehir, Caddebostan ve Bağdat Caddesi’nde konumlandırılan mama otomatlarının içine geri dönüşebilir atıkların atılmasıyla sokak hayvanlarının su ve gıda ihtiyaçları karşılanıyor.


Güneş enerjisi ile çalışan geri dönüşüm otomatları ünitenin beslenme odağında kaç sokak hayvanının beslendiğine dair bilgi verebiliyor.



Haber AA'da şu şekilde yer aldı


Ege Yapı, destek verdiği yeni proje ile hem sokak hayvanlarına hem de çevreye katkıda bulunuyor.


Ege Yapı'dan konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, şirket, geliştirdiği projelerle sosyal sorumluluk çalışmalarına da katkı sağlıyor. Ege Yapı ve Timtaş Yönetim firması işbirliğiyle İstanbul'un 6 bölgesinde konumlandırılan ve sokak hayvanlarını besleyen geri dönüşüm otomatlarıyla hem sokak hayvanlarının beslenebilmesine hem de atıkların toplu bir yerde birikmesine yardımcı oluyor.


Belediyelerin de desteğiyle Beşiktaş, Göktürk, Bebek, Ataşehir, Caddebostan ve Bağdat Caddesi'nde konumlandırılan mama otomatlarının içine geri dönüşebilir atıkların atılmasıyla sokak hayvanlarının su ve gıda ihtiyaçları karşılanıyor. 


Güneş enerjisi ile çalışan geri dönüşüm otomatları ünitenin beslenme odağında kaç sokak hayvanının beslendiğine dair bilgi verebiliyor. 


AA


Geri Dön