02 / 05 / 2024

Egesel İnşaat İzmir'de örnek projelere imza atıyor!

Egesel İnşaat İzmir'de örnek projelere imza atıyor!

1995 yılından bu yana İzmir'de prestijli konut projelerine imza atan Egesel İnşaat, Torbalı Ayrancılar'da yapımı devam eden Triyanda Masal projesi ile sıradışı bir firma profili çiziyor.



Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Hüseyin Şahin, 20 yıl önce sadece bina değil, değer yaratmak için yola çıktıklarını, bugün istikrarlı ve deneyimli bir ekiple kalite çıtasını yükselttiklerini söyledi. 

Sektöre Özdere'de gerçekleştirdiği villa projesiyle başladığını ve bugüne dek yüzlerce konut inşa ettiklerini dile getiren Şahin, ailenin 3'üncü kuşak temsilcileri Meltem ve Özgün Şahinin de katılımıyla hedef büyüttüklerini söyledi. 


MERKEZDE ARSA KALMADI 

İzmir'de çok sayıda sağlıksız konut bulunmasına rağmen, bir türlü harekete geçirilemeyen kentsel dönüşüm sistemiyle bir yere varılamayacağını savunan Şahin, "Kent merkezinde yeni arsa yaratmak artık mümkün değil. Biz de yeni kent merkezleri yaratmak ve yaşanabilir mimari değerler inşa etmek için Torbalı bölgesini tercih ettik. Bu bölge gerek çevre yolu, İzban ve havaalanı, gerekse de eğitim kurumlan ve hastanelere yakın konumuyla önemli bir çekim merkezi olacak. Biz insanlara yalnızca bir ev değil bir yaşam biçimi sunuyoruz" ifadesini kullandı. 


Hürriyet Gazetesi Ege Eki


Geri Dön