22 / 07 / 2024

Egesel İnşaat

Egesel İnşaat

1995 yılından bu yana İzmir'de prestijli konut projelerine imza atan Egesel İnşaat, Torbalı Ayrancılar'da yapımı devam eden Triyanda Masal projesi ile sıradışı bir firma profili çiziyor.

Egesel İnşaat, Triyanda Evleri satış ofisi açıldı!

Egesel İnşaat ' ın, Torbalı Ayrancılar' a ' nefes ' aldıracak Triyanda Evleri projesinde özel dizayn ile hazırlanan satış ofisi, düzenlenen törenle İzmirlinin hizmetine girdi...

Triyanda Evleri bölgeye örnek bir mimari eser kazandırıyor!

Egesel inşaat Ayrancılar'da hayata geçireceği Triyanda Evleri projesiyle bölgeye örnek bir mimari eser kazandırıyor. Yeni yılın ilk haftası temelleri atılacak olan proje 30.000 dönüm üzerinde yükselecek 319 konuttan oluşuyor.

Egesel Marina teslimler 2014 Temmuz'da yapılacak!

Egesel İnşaat' ın Marina Egesel projesi, Merkezi konumu ve yenilikçi mimari yapısıyla dikkat çekiyor Egesel înşaat, Marina Egesel projesiyle Çeşme'ye yeni bir mimari konsept kazandırıyor...

Egesel Bayraklı! Egesel İnşaat!

Egesel Bayraklı 'da satışlar henüz başlamadı, proje 2 blok halinde yükseliyor

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Triyanda Masal İzmir fiyatları!

Egesel İnşaat imzası taşıyan Triyanda Masal Evleri, İzmir Torbalı'ya bağlı Ayrancılar bölgesinde yükseliyor. Triyanda Masal İzmir fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Triyanda Masal İzmir fiyat listesi 2016!

Egesel İnşaat imzası taşıyan Triyanda Masal İzmir projesinde yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte Triyanda Masal İzmir fiyat listesi 2016...

Egesel İnşaat Triyanda Masal ev fiyatları!

Egesel İnşaat Triyanda Masal ev fiyatları 300 bin liradan başlayarak değişiyor. İzmir Triyanda Masal'da 317 konut yer alıyor...

İzmir Triyanda Masal'da mutlu son!

Egesel İnşaat tarafından 2 yıl önce Torbalı Ayrancılar'da yapımına başlanan Triyanda Masal Evleri projesi tamamlandı.

Triyanda Masal'da teslimler başlıyor!

İzmir’in köklü inşaat firmalarından Egesel İnşaat, Torbalı-Ayrancılar’da 2 yıldır inşa etmekte olduğu ‘Triyanda Masal’ projesini, Hilton Otel’de düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.

Egesel İnşaat Triyanda Masal fiyatlar!

Egesel İnşaat Triyanda Masal fiyatları 285 bin TL'den başlayarak değişiyor. 29 Ekim'de teslim edilecek olan Triyanda Masal Evleri projesinde 317 daire yer alıyor...

Triyanda Masal'a yurt dışından da ilgi büyük!

İZMİR'İN yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılarda Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi hem yurtiçi hem de yurtdışından büyük ilgi görüyor.

Egesel İnşaat yatırımlarına İzmir'de devam edecek!

İzmir'in yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılarda Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi hem yurtiçi hem de yurtdışından büyük ilgi görüyor..

Triyanda Masal 50 milyon TL maliyetle hayata geçiriliyor!

İzmir'in yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılar'da Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi hem yurtiçi hem yurtdışından büyük ilgi görüyor..

Triyanda Masal yoğun ilgi görüyor

İzmir'in yeni çekim merkezlerinden Torbalı Ayrancılar'da Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü 'Triyanda Masal' projesi büyük ilgi görüyor.

Triyanda Masal projesi yoğun ilgi görüyor!

İZMİR’in yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılar’da Egesel İnşaat’ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi yurtiçi ve yurtdışından ilgi görüyor.

Triyanda Masal'a yabancı yatırımcı ilgisi!

İzmir'in yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılarda Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi hem yurtiçi hem de yurtdışından büyük ilgi görüyor..

Egesel İnşaat Haberi

Egesel İnşaat

Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Hüseyin Şahin, 20 yıl önce sadece bina değil, değer yaratmak için yola çıktıklarını, bugün istikrarlı ve deneyimli bir ekiple kalite çıtasını yükselttiklerini söyledi. 

Sektöre Özdere'de gerçekleştirdiği villa projesiyle başladığını ve bugüne dek yüzlerce konut inşa ettiklerini dile getiren Şahin, ailenin 3'üncü kuşak temsilcileri Meltem ve Özgün Şahinin de katılımıyla hedef büyüttüklerini söyledi. 


MERKEZDE ARSA KALMADI 

İzmir'de çok sayıda sağlıksız konut bulunmasına rağmen, bir türlü harekete geçirilemeyen kentsel dönüşüm sistemiyle bir yere varılamayacağını savunan Şahin, "Kent merkezinde yeni arsa yaratmak artık mümkün değil. Biz de yeni kent merkezleri yaratmak ve yaşanabilir mimari değerler inşa etmek için Torbalı bölgesini tercih ettik. Bu bölge gerek çevre yolu, İzban ve havaalanı, gerekse de eğitim kurumlan ve hastanelere yakın konumuyla önemli bir...