02 / 05 / 2024

Egesel İnşaat İran Kiş Adası'nda projeye başlıyor!

Egesel İnşaat İran Kiş Adası'nda projeye başlıyor!

Ayrancılar’da 371 konutluk Triyanda Masal Evleri’nin yüzde 70’ini tamamlayan Egesel İnşaat Başkanı Hüseyin Şahin, “İran’ın Kiş Adası’na 100 milyon dolarlık projemiz var” dedi.



Ayrancılar’da 371 konutluk Triyanda Masal Evleri’nin yüzde 70’ini tamamlayan Egesel İnşaat Başkanı Hüseyin Şahin, “İran’ın Kiş Adası’na 100 milyon dolarlık projemiz var” dedi. Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, devam eden ve hayata geçirilecek konut projelerini anlattı Egesel İnşaat’ın Torbalı Ayrancılar’da hayata geçirdiği Triyanda Masal projesindeki 317 konutun yüzde 70’lik kısmının inşaatı 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Satışların yüzde 30 a yaklaştığını aktaran Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, Tebriz, Bakü gibi yurtdışında yaşayan Türkler tarafından da talep geldiğini vurguladı.


Başkan Şahin, gördükleri talep üzerine 1000 konutluk Triyanda 2 ve Triyanda 3 projelerini de yine aynı bölgede yapacaklarını belirtti. Halen devam eden projenin 50 milyon liralık bir yatırım maliyeti bulunduğunu sözlerine ekleyen Şahin, 2018’e kadar 150 milyon liralık yatırım yapmayı hedeflediklerini anlattı.


Bu projeler içinde Narlıdere Limanreis’te yaklaşık 25 konutluk bir proje ile Menderes Görece’de yaklaşık 40 bin metrekarelik alanda 300 konutluk Triyanda projesi olacağını açıklayan Şahin, “Gaziemir’deki arsamıza da Triyanda’yı taşıyacağız. İran’ın Kiş Adası nda kurmayı planladığımız ortaklıkla 100 milyon dolarlık 270 konut yapacağız” dedi.


Habertürk Egeli


Geri Dön