15 / 05 / 2024

Egesel İnşaat Kiş Adası projesi

Egesel İnşaat Kiş Adası projesi

Ayrancılar’da 371 konutluk Triyanda Masal Evleri’nin yüzde 70’ini tamamlayan Egesel İnşaat Başkanı Hüseyin Şahin, “İran’ın Kiş Adası’na 100 milyon dolarlık projemiz var” dedi.

370 kişinin öldüğü Emlak Bank Konutları'nın müteahhitlerine verilen ihalelere suç duyurusu!

Depremde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nı yapan Aslar İnşaat'ın iki ortağına verilmiş olan deprem konutları ve altyapı ihaleleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

0 lira doğal gaz faturası bekleyenler hemen bakın! Bu kişiler resmen doğal gaz faturalarını ödemek zorunda! 

0 TL doğal gaz faturası bekleyenler hemen bakın... Bu kişiler resmen doğal gaz faturalarını ödemek zorunda...

Miras payının üçüncü kişiye devri nasıl olur?

Miras kalan kişiler, böyle bir durumda bazı sorular yöneltmektedirler. Onlardan biri de Miras payının üçüncü kişiye devri nasıl olur? İşte detaylar!

Bursa'da topraktan ev satın alan kişi dolandırıldı!

Bursa'da bir kişi, inşaat firmasından alacağı 65 bin Türk Lirası'nın tahsil edileceği bahanesiyle 3 bin TL dolandırıldığını belirterek polise şikayete bulundu.

TOKİ Giresun 100 kişilik pansiyon ihalesi yarın!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi!

Avukat Taha Hüseyin Çebi müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi ile ilgili bir makale kaleme aldı.

Tek-Art İnşaat SPK'nın radarında! Patronlara ceza kesildi!

Tek-Art İnşaat’ın patronu ve yönetim kurulu üyelerine SPK'dan yeni ceza verildi. Geçtiğimiz yıl verilen ceza ile ilgili harekete geçilmemesi nedeniyle kurul 6 kişi hakkında ceza uygulanması kararını aldı. 

İnşaat sektörü ve konut dönüşümü hız kazanmalı!

İnşaat sektöründe durağan günler geride kaldır. İki yılın ardında ilk kez yüzde  6,4 büyüyen inşaat sektörü, Türkiye’nin 3. çeyrekte yüzde 6,7 büyüyen ekonomisine 0,5 puan katkı sağlamış oldu. 

İngiliz inşaat malzemeleri şirketi Travis Perkins 2 bin kişiyi işten çıkaracak!

İnşaat malzemeleri perakendecisi Travis Perkins'in yaptığı açıklamada, toplam iş gücünün yüzde 9’unu oluşturan 2 bin kişinin işten çıkarılmasının planlandığı bildirildi.

İnşaat sektöründe istihdam Mart'ta 248 bin kişi arttı!

TÜİK tarafından açıklanan Mart ayına ilişkin iş gücü istatistiklerine göre, İnşaat sektöründe istihdam Mart'ta 248 bin kişi artış gösterdi...

İnşaat sektöründe Türkiye'nin en güçlü 5 kadını!

Türkiye'nin En Güçlü Kadınları Araştırması'nın sonuçları ortaya çıktı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 5 kadın binlerce kişiye ilham veriyor.

Çin Wuhan'da kabin hastane inşaatını 100 milyon kişi canlı izledi!

Çin Wuhan'da birçok stadyum ve sergi merkezinde kabin hastaneler kuruluyor. İnşaat çalışmalarını canlı olarak yayınlıyor. Yayınları canlı izleyenlerin sayısı, dün akşam itibarı ile 100 milyonu aştı....

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Egesel İnşaat Kiş Adası projesi Haberi

Egesel İnşaat Kiş Adası projesi

Ayrancılar’da 371 konutluk Triyanda Masal Evleri’nin yüzde 70’ini tamamlayan Egesel İnşaat Başkanı Hüseyin Şahin, “İran’ın Kiş Adası’na 100 milyon dolarlık projemiz var” dedi. Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, devam eden ve hayata geçirilecek konut projelerini anlattı Egesel İnşaat’ın Torbalı Ayrancılar’da hayata geçirdiği Triyanda Masal projesindeki 317 konutun yüzde 70’lik kısmının inşaatı 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Satışların yüzde 30 a yaklaştığını aktaran Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, Tebriz, Bakü gibi yurtdışında yaşayan Türkler tarafından da talep geldiğini vurguladı.


Başkan Şahin, gördükleri talep üzerine 1000 konutluk Triyanda 2 ve Triyanda 3 projelerini de yine aynı bölgede yapacaklarını belirtti. Halen devam eden projenin 50 milyon liralık bir yatırım maliyeti bulunduğunu sözlerine ekleyen Şahin, 2018’e kadar 150...