22 / 07 / 2024

Kiş Adası projeleri

Kiş Adası projeleri

İran’ın güneyinde Basra Körfezi’nde bulunan ve Şah Muhammed Rıza Pehlevi döneminde kumarhane ve tatil merkezi olarak öne çıkan Kiş Adası, ülkeye yönelik ekonomik ambargoların kalkmasının ardından tekrar turizm merkezi olmaya hazırlanıyor.

Egesel İnşaat İran Kiş Adası'nda projeye başlıyor!

Ayrancılar’da 371 konutluk Triyanda Masal Evleri’nin yüzde 70’ini tamamlayan Egesel İnşaat Başkanı Hüseyin Şahin, “İran’ın Kiş Adası’na 100 milyon dolarlık projemiz var” dedi.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Cunda Adası 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi! TOKİ projeleri için de bazı illerde acele kamulaştırma yapılacak!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan Cunda Adası kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

TOKİ Yozgat projeleri için tarih açıklandı! İki yeni projede tam 202 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projeleri için tarih açıklandı... İki yeni projede tam 202 konut geliyor...

Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı!

Değeri her geçen gün artmaya devam eden Bahçeşehir’in en beğenilen projeleri arasında yer alan Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı sunuluyor...

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!

Kişiye özel hizmet anlayışıyla yola çıkan  Unique Life Style Hotel, 7 milyon dolar tutarlı yatırımla Kuşadası'nda açıldı.

Yabancılar izole projeleri tercih ediyor! 

Koronavirüs salgını ile beraber konut trendi tümüyle değişti. Öyle ki Türkiye'de konut yatırımı yapan yabancı vatandaşlar da izole projeleri tercih ediyor.

Depremin vurduğu Sisam Adası'nda yaralar sarılıyor!

Ege Denizi'nde yaşanan depremden sonra Sisam Adası'nda halk, bir taraftan yaralarını sarmaya çalışırken, diğer taraftan da hayatını kaybeden iki kişinin yasını tutuyor.

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Yatırım Adası 14 bin kişiye istihdam sağlayacak!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, tamamlandığında yaklaşık 14 bin kişinin istihdam edileceği ve 11 milyar dolarlık katma değer sağlaması beklenen Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde geleceğin sektörleri olarak tanımlanan sektörlerin bulunacağını kaydetti.

Şengel İnşaat'ın sahibi Ahmet Şengel kişisel konkordato ilan etti!

Kuşadası'nda faaliyet gösteren Şengel İnşaat'ın sahibi Ahmet Şengel kişisel konkordato ilan etti. Şengel, "Mallarımızın haraç mezat satılmasını önlemek için bankalara karşı onur savaşı veriyoruz" açıklamasında bulundu.

Galatasaray'a Ada ve 15 bin kişilik salon müjdesi!

Dursun Özbek döneminde kepçe sokulup yıkılan Galatasaray Adası’nda belirsizlik sona eriyor. 15 bin kişilik spor salonu için geri sayım başladı...

Mehmet Koçarslan'dan Galatasaray Adası ile ilgili flaş açıklama!

Galatasaray Adası'nın son işletmecisi Mehmet Koçarslan, "Özbek, hem adayı yıktırdı hem de üyelere açılmasına müsaade etmedi. Şunu anlıyorum ki kamulaştırılacak iddiası doğru” dedi.

Kiş Adası projeleri Haberi

Kiş Adası projeleri


İran’ın güneyinde Basra Körfezi’nde bulunan ve Şah Muhammed Rıza Pehlevi döneminde kumarhane ve tatil merkezi olarak öne çıkan Kiş Adası, ülkeye yönelik ekonomik ambargoların kalkmasının ardından tekrar turizm merkezi olmaya hazırlanıyor. ‘Yeni Dubai’ olarak adlandırılan adadaki birçok kumarhane, lüks otel ve plaj bölgesi 1979’da Ayetullah Humeyni öncülüğünde yapılan İslam Devrimi’nin ardından kapatılmıştı. İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin başa gelmesiyle ise ılımlı politikalar üretilip ada tekrardan ‘belli kriterlerle’ turizme açılmıştı. Her yıl 1 milyonun üzerinde turistin akınına uğrayan  ada, Ortadoğu’da Şarm El-Şeyh ve Dubai’den sonra en çok turist çeken 3. merkez olarak biliniyor.

50 yıl öncesinde İranlıların da ilgisini çekmeyen, hatta bir dönem yarı açık cezaevi olarak kullanılan ada, Şah zamanında ‘serbest ticaret bölgesi’ projesinin hayata geçirilmesiyle hızla gelişmeye başlamış ve ‘turizm...