16 / 05 / 2024

Egesel İnşaat İran Kiş Adası

Egesel İnşaat İran Kiş Adası

Ayrancılar’da 371 konutluk Triyanda Masal Evleri’nin yüzde 70’ini tamamlayan Egesel İnşaat Başkanı Hüseyin Şahin, “İran’ın Kiş Adası’na 100 milyon dolarlık projemiz var” dedi.

Altın yatırımcılarını heyecanlandıran tahmin: Gram altın yıl sonuna kadar 2.000 TL'yi aşabilir!

Altın yatırımcılarını heyecanlandıran tahmin: Gram Altın yıl sonuna kadar 2.000 TL'yi aşabilir! Uzmanlar, altın fiyatlarındaki dalgalanmalara karşı yatırımcıları uyarıyor. İşte ayrıntılar...

EYT’de staj ve çıraklık mağdurlarını heyecanlandıran haber!

EYT’de staj ve çıraklık mağdurlarını heyecanlandıran bir haber geldi. İddialara göre, AK Parti seçimler öncesi EYT’den emeklilik hakkı alamayan çıraklık ve staj mağdurları için de harekete geçti.

Emekliler bu tarihte resmen soğuk terler dökecek! İşte 13 milyon uykularını kaçıran o tarih! Hemen bakın!

Emekliler bu tarihte resmen soğuk terler dökecek... İşte 13 milyon uykularını kaçıran o tarih... Hemen bakın...

Ran Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ran Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Baran Soylu tarafından kuruldu.

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Güner Çamkıran tarafından kuruldu.

Elektrikte TRT payını kaldıran düzenleme TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi!

TBMM Genel Kurulunda elektrik faturalarında TRT payını kaldıran maddeyi içeren kanun teklifi kabul edildi. 

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kıran tarafından kuruldu.

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Taşkıran tarafından kuruldu.

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Taşkıran tarafından kuruldu.

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağıran tarafından kuruldu. 

Demirkıran Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Bekdemir tarafından kuruldu. 

Demirkıran Elektrik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Elektrik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli Nafiye Özbey tarafından kuruldu.

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Günaydın tarafından kuruldu...    

Egesel İnşaat İran Kiş Adası Haberi

Egesel İnşaat İran Kiş Adası

Ayrancılar’da 371 konutluk Triyanda Masal Evleri’nin yüzde 70’ini tamamlayan Egesel İnşaat Başkanı Hüseyin Şahin, “İran’ın Kiş Adası’na 100 milyon dolarlık projemiz var” dedi. Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, devam eden ve hayata geçirilecek konut projelerini anlattı Egesel İnşaat’ın Torbalı Ayrancılar’da hayata geçirdiği Triyanda Masal projesindeki 317 konutun yüzde 70’lik kısmının inşaatı 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Satışların yüzde 30 a yaklaştığını aktaran Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, Tebriz, Bakü gibi yurtdışında yaşayan Türkler tarafından da talep geldiğini vurguladı.


Başkan Şahin, gördükleri talep üzerine 1000 konutluk Triyanda 2 ve Triyanda 3 projelerini de yine aynı bölgede yapacaklarını belirtti. Halen devam eden projenin 50 milyon liralık bir yatırım maliyeti bulunduğunu sözlerine ekleyen Şahin, 2018’e kadar 150...