19 / 05 / 2024

Ayrancılar'ın gelişmesi Egekent sayesinde oldu!

Ayrancılar'ın gelişmesi Egekent sayesinde oldu!

Egesel İnşaat gibi ülkenin önde gelen firmalarının bile yatırım yaptığı alanla ilgili bilgi veren Torbalı Emlak sahibi Gayrimenkul Danışmanı Necati özlek, "Ayrancılar ın gelişmesinin en önemli nedeni Ege Kent'in yapılmasıdır diye belirtti




Egesel İnşaat gibi ülkenin önde gelen firmalarının bile yatırım yaptığı alanla ilgili bilgi veren Torbalı Emlak sahibi Gayrimenkul Danışmanı Necati özlek, "Ayrancılar ın gelişmesinin en önemli nedeni Ege Kent'in yapılmasıdır diye belirtti Ayrancıların büyümesi Ege Kent sayesinde oldu izmir'in son zamanlarda en önemli gelişme gösteren noktalarında olan Ayrancılar İle ilgili Torbalı Emlak sahibi Gayrimenkul Danışmanı Necati Özlek ve kızı Aylin Özlek önemli tespitlerde bulundu SON zamanlarda büyük bir gelişme gösteren, özellikle İzmir'den gelen kişilerin yatırımlar yaptığı ve buraya yerleştiği Ayrancılar hızla büyümeye devanı ediyor Yeşil alanı, mesire alanları, su kaynağı. İzmir'e yakınlığı ve ış imkânlarına yakın olması nedeniyle tercih edilen yerleşim alanı olan Ayrancılarda özellikle son yıllarda çok sayıda inşaat firması çalışma başlattı. Egesel İnşaat gibi ülkenin önde gelen firmalarının bile yatırım yaptığı alanla ilgili bilgi veren Torbalı Emlak sahibi Gayrimenkul Danışmanı Necati Özlek. "Ayrancılar ın gelişmesinin en önemli nedeni Ege Kent'in yapılmasıdır" diye belirtti 


Her geçen gün bira/ daha gelişen ve bu gelişimini son zamanlarda açılan bölgeye yakın özel okullar, etüt merkezleri, özel hastanelere de borçlu olan Ayrancılar da hizmet arttıkça nüfus da artıyor. 

İzmir merkezden son zamanlarda Ayrancılar'a çok fazla yerleşen aileler var. Uygun fiyatlı daireler, sağlık sektöründeki ilerlemeler, ulaşımın kolay olması, doğayla ıç içe olması gibi nedenlerden tercih edilen Ayrancılar'da emlak fiyatlarının da İzmir'e göre ucuz olması ayrıca tercih sebebi oluyor, izmir'e gorc oldukça uygun fiyatlarla ve kaliteli dairelerin bolluğu İzmirlileri buraya çekiyoruz diyen Torbalı Emlak yetkililerinden ve aynı zamanda Necati Ozlek'ın kızı olan Aylın Özlek. "Daire fiyatları oldukça düşük ama dükkân fiyatları için aynı şeyi söyleyemeyiz. Avrancılar'da  İzmir  Aydın Asfaltı üzerindeki bir dükkânın metrekare fiyatı Sadık İleri Bulvar'ıyla hemen hemen aynı" diye belirtti. 


İZBAN, İMAR YASAĞINI KALDIRABİLİR

 Kuşçuburun ile ilgili de ifadelerine yer veren Necati Özlek, "Kuşçuburun. Ayrancılar ve Torbalı arasında kalmış ve şu an imar yasağı olan bir bölge. İmar yasağı kalktığı zaman bu bölgenin yeni yaşımı merkezlerinden bırı olabileceğini düşünüyorum" diye belirtti. Kuşçuburun'a 000 metre mesafede bulunan İZBAN" ın Kuşçuburun istasyonu nun imarı zorlayacağını ifade eden Özlek. "İZBAN buradaki imar yasağını kaldırabilir düşünüyorum. Eğer öyle olursa yol da genişler ve burası en güzel yaşam merkezlerinden bırı olur" ifadelerine yer erdi.



Büyük Torbalı Gazetesi


Geri Dön