27 / 04 / 2024

İnşaat sektörünün gelişmesi, yüksek kaliteye talebi arttırıyor!

İnşaat sektörünün gelişmesi, yüksek kaliteye talebi arttırıyor!

WIN fuarında yeniliklerini sergilemeye hazırlanan Na-De Elektronik Genel Müdürü Haldun Özçelik, "İnşaat sektörünün gelişmesi, yüksek kaliteye talebi arttırıyor” şeklinde ifadelerde bulundu.



Kaliteli ürünleri ve güçlü servis ağı ile 2015 yılını yüzde 55 büyüme ile kapatan Na-De Elektronik, WIN-Euroasia Automation fuarına “yenilenme” konsepti ile katılıyor.

 

 DMY Elektronik Yatırımlar grup şirketi olan NA-DE Elektronik, WIN - Euroasia Automation Turkey 2016 Fuarı’nda son yeniliklerini sergilemeye hazırlanıyor. Avrasya'nın Lider Sanayi Etkinliği olan WIN Fuarı 17-20 Mart 2016 tarihlerinde Beylikdüzü Tüyap  Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. NA-DE fuarda global ve Türkiye’den müşterilerini 7. salondaki D 200 numaralı standında ağırlayacak. 


Bu yıl sektördeki 47. yılını kutlayan NA-DE, WIN fuarının da ilk yıllarından itibaren katılımcısı konumunda. Firma kuruluşundan itibaren yurt içi ve yurt dışı birçok fuara katılarak, yeniliklerini sunmaya büyük önem vermektedir.


Firma bu yıl yenilendiğini vurgulayan özel bir stand ile fuara katılıyor. Stand için firmanın çevreye duyarlılığından global yapısına, çalışanına yatırımdan inovatif yaklaşımlarına kadar birçok özelliğinden kesitler sunan konseptler geliştirildi.

Yeni ürünler 

NA-DE’nin sergileyeceği yeni ürünleri arasında Yangın Alarm Sistemleri, Görüntülü Diafon Sitemleri, Yeni model Sensör ve Sensörlü Aydınlatma Ürünleri var.


Yeni ürünleri hakkında bilgi veren Na-De Genel Müdürü Haldun Özçelik, “Yangın Yönetmeliğinin kapsamının genişlemesi ile birlikte eski ve yeni binaların hepsinde yangın alarm sistemleri kullanılmak zorundadır. Bu anlamda müteahhitler, güvenlik sektörü, elektrikçiler, yapı inşaat sektörü yangın alarm sistemleri ürünlerinin tamamını artık Na-De güvencesi ile temin edip kullanabilecekler. Bu konudaki her türlü ürün ihtiyacına cevap verebilecek kapasite ve kalitede olan Na-De tüm ürünlerde TSE, LPCB, EVPU, CE ve EN54  sertifikalarına sahip. Ayrıca ürünlerin tamamını devreye alma işlemlerinin desteğini bölgesel olarak verebilmekte. Yasa ile birlikte müteahhit firmaların Türkiye Piyasasında arayıp bulamadıkları pek çok ürünü Na-De tek elden çözmüş oluyor. Görüntülü sistemlerde de yeni ürünleri artık daha kapsamlı ihtiyaçları karşılayacak. 9999 daireye kadar çalışabilen, daireler arası görüşme özelliği olan, menüden zil sesi seçeneklerine olanak sağlayan kapsamlı yeni diafon sistemini fuarda sunacağız. Yeni model Sensör ve Sensörlü Aydınlatma Ürünlerinde ise varlık sensörü, IP yani su geçirmez özellikli sensörlü armatürler portföyümüze dahil oldu. Hem güvenlik açısında, hem de teknolojik olarak donanımlı olan bu ürünler, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor” dedi.

 Markalı projelerin tercihi 

Elektronik sektörü olarak dövizdeki dalgalanmalar, çevre ülkelerdeki siyasi belirsizlikler, faiz oranlarının yüksek olması sebebi ile konut satışlarındaki azalma ve  turizm bölgelerindeki daralmalardan etkilenildiğini hatırlatan Na-DE Elektronik Genel Müdürü Haldun Özçelik, Na-De’nin tüm bu olumsuz durumlara rağmen kaliteli ürünleri ve güçlü servis ağı ile 2015 yılını yüzde 55 büyüme ile kapatmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti.


Sektörün geleceğinden umutlu olduklarını vurgulayan Özçelik, “İnşaat sektörünün gelişmesine bağlı olarak insanların artık daha bilinçli hareket etmesi, teknolojik ürünleri tercih etmesi ve güvenli olan mekanlara yatırım yapması sektörümüz ve ürettiğimiz kaliteli ürünlere talebi arttırıyor ” diye konuştu. 


Na-De olarak büyük ve markalı konut projelerinin tercihi olmaktan dolayı gurur duyduklarını söyleyen Özçelik, şu bilgileri verdi: “Tema İstanbul’un 4000 konutluk projesinin sensör ve acil yönlendirme grupları, sensörlü armatür gruplarının tamamı Na-De ürünleri oldu. Bunun haricinde Ağaoğlu 1453, My World Europa,  Kiptaş  Projeleri, Emlak Konut GYO Projeleri, Toki, Toki Kentel Dönüşüm Projeleri, Dumankaya Miks, Ritim İstanbul’un sensör, sensörlü aydınlatma, acil yönlendirme ve aydınlatma armatürlerin tamamı Na-De’dir.”


Özçelik, son teknolojiye sahip, yüksek kaliteli ürünleriyle global anlamda ürünlerini yaygınlaştırarak, marka olmayı ve 2018 de ilk 500 sanayi şirketinin içine girmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.




Haber Büyükçekmece Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



WIN Fuarı 17-20 Mart'ta Beylikdüzü Tüyap'ta gerçekleştirilecek. Katılımcılardan Na-Dc Elektroniksin Genel Müdürü Haldun Özçelik yenilikleri anlattı Avrasya'nın Lider Sanayi Etkinliği olan W1N - Euroasia Automation Turkey 2016 Fuarı, 17-20 Mart 2016 tarihlerinde Beylikdüzü Tiiyap Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Sektördeki 47. yılını kutlayan, WIN'ın ilk yıllarından itibaren katılımcısı konumunda olan NA-DE bu yıl yenilendiğini vurgulayan özel bir stand ile fuara katılıyor. Stand için firmanın çevreye duyarlılığından global yapısına, çalışanına yatırımdan inovatif yaklaşımlarına kadar birçok özelliğinden kesitler sunan konseptler geliştirildi. Kaliteli ürünleri ve güçlü servis ağı ile 2015 firma fuarda global ve Türkiye'den müşterilerini 7. salondaki D 200 numaralı standında ağırlayacak. 


YENİ ÜRÜNLERİ ANLATTI 


Yeni ürünleri hakkında bilgi veren Na-De Genel Müdürü Haldun Özçelik, "Yangın Yönetmeliğinin kapsamının genişlemesi ile birlikte eski ve yeni binaların hepsinde yangın alarm sistemleri kullanılmak zorundadır. Bu anlamda müteahhitler, güvenlik sektörü, elektrikçiler, yapı inşaat sektörü yangın alarm sistemleri ürünlerinin tamamını artık Na-De güvencesi ile temin edip kullanabilecekler. Bu konudaki her türlü ürün ihtiyacına cevap verebilecek kapasite ve kalitede olan Na-De tüm ürünlerde TSE, LPCB, EVPU, CE ve EN54 sertifikalarına sahip. Ayrıca ürünlerin tamamını devreye alma işlemlerinin desteğini bölgesel olarak verebilmekte. Yasa ile birlikte müteahhit firmaların Türkiye Piyasasında arayıp bulamadıkları pek çok ürünü Na-De tek elden çözmüş oluyor. Görüntülü sistemlerde de yeni ürünleri artık daha kapsamlı ihtiyaçları karşılayacak. 9999 daireye kadar çalışabilen, daireler arası görüşme özelliği olan. menüden zil sesi seçeneklerine olanak sağlayan kapsamlı yeni diafon sistemini fuarda sunacağız. Yeni model Sensör ve Sensörlü Aydınlatma Ürünlerinde ise varlık sensörü, IP yani su geçirmez özellikli sensörlü armatürler portföyümüze dahil oldu. Hem güvenlik açısında, hem de teknolojik olarak donanımlı olan bu ürünler, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor" dedi. 


MARKALI PROJELERİN TERCİHİ 


Elektronik sektörü olarak dövizdeki dalgalanmalar, çevre ülkelerdeki siyasi belirsizlikler, faiz oranlarının yüksek olması sebebi ile konut satışlarmdaki azalma ve turizm bölgelerindeki daralmalardan etkilenildiğiııi hatırlatan Na-DE Elektronik Genel Müdürü Haldun Özçelik. Na-De'nin tüm bu olumsuz durumlara rağmen kaliteli ürünleri ve güçlü servis ağı ile 2015 yılını yüzde 55 büyüme ile kapatmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti. 



Büyükçekmece Gazetesi


Geri Dön