10 / 05 / 2024

Na-De Elektronik Genel Müdürü Haldun Özçelik

Na-De Elektronik Genel Müdürü Haldun Özçelik

WIN fuarında yeniliklerini sergilemeye hazırlanan Na-De Elektronik Genel Müdürü Haldun Özçelik, "İnşaat sektörünün gelişmesi, yüksek kaliteye talebi arttırıyor” şeklinde ifadelerde bulundu.

Çeyizde olması gereken elektrikli eşyalar nelerdir? Çeyize elektronik ne alınır?

Çeyizde olması gereken bazı eşyalar vardır. Bunlardan en önemlisi de elektronik eşyalardır. Kız tarafının alması gereken elektronik eşyalar genel olarak küçük ev aletleri olmaktadır. Peki çeyizin olmazsa olmazı elektronik eşyalar nelerdir?

Dolarda fırtına değil resmen kasırga geliyor! Herkes bu rakamı bekliyor! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Acil bakın

Dün Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powelli'ın şahin tondaki mesajlarından sonra dolar yükslemeye başladı. Dolarda fırtına değil resmen kasırga geliyor! Herkes bu rakamı bekliyor! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Acil bakın.

EYT’de 3 yıl şartına takılanlar dikkat! Yeni düzenleme gelecek mi?

EYT çıktı fakat 8 Eylül 1999 tarihinden önce sigorta girişleri olduğu halde bazı memur, esnaf ve çiftçiler 3 sene şartına takıldı. Genel Sağlık-İş, sorunun çözümü için Cumhurbaşkanlığı’na başvuru yaptı. İşte detaylar...

İslam Memiş gümüşün rekor kıracağı tarihi açıkladı! Net rakamı verdi! Fırtına değil, tsunami geliyor

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşün rekor kıracağı tarihi açıklayarak rakam verdi. Fırtına değil, tsunami geliyor...

Gram altında fırtına değil resmen kasırga geliyor! Gram altın o gün 1.200 TL'yi aşacak! Bakmayan bin pişman olacak

Gram altın fiyatı bugün 1178 TL seviyesi ile rekor kırdı. Yatırımcılar ise grama altında bir sonraki seviyesini merak ediyor. Gram altında fırtına değil resmen kasırga geliyor! Gram altın o gün 1.200 TL'yi aşacak! Bakmayan bin pişman olacak...

Altında fırtına değil tsunami geldi! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 4 Ocak 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareketine devam ediyor.  Gram altın öyle bir yükseldi ki, altında fırtına değil tsunami geldi. Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 4 Ocak 2023 altın fiyatları.

Altında fırtına değil resmen tsunami başladı! 1 gram bile altını olan koşun bakın! 5 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Altında bugün fırtına değil resmen tsunami başladı. 1 gram bile altını olan koşun bakın! 5 Aralık 2022 altın fiyatları...

Altında fırtına değil resmen tsunami geliyor! Tüm bildiklerinizi unutun! Altın Kahini İslam Memiş rekor rakamı açıkladı

Altın fiyatları bugün yükselişe geçerken, Altın Kahini İslam Memiş, aralık ayı için rekor tahminin resmen açıkladı. Altında fırtına değil, tsunami geliyor. İşte detaylar...

Altın fiyatlarında fırtına değil kasırga başlıyor! Uzun aradan sonra bir ilk! Yarın altın fiyatları bu kadar olacak

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri devam ediyor. Uzun bir aradan sonra gram altın 1.000 lirayı geçerek 1030 lira seviyesi görüldü. Uzmanlar altın fiyatlarında fırtına değil resmen kasırganın yarın yaşanacağını söyleyerek yatırımcıları uyardı. Yarın altın fiyatları bu kadar olacak...

Dolarda fırtına değil resmen tsunami koptu! Elinizde 1 dolarınız bile varsa çabuk bakın

Piyasaların merakla beklediği, Amerika Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kurunda hareketli grafik görüldü. Dolar kurunda resmen fırtına değil tsunami yaşanıyor. Elinde 1 dolarınız bile varsa hemen bakın. 3 Kasım 2022 dolar/TL kuru.

TEB elektronik ve beyaz eşya harcamalarına doyuracak! Toplamda 150 TL Bonus fırsatı! İşte detaylar!

TEB verdiği emekli promosyon ödemesinden sonra sayısız kampanyalara da başladı. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte onlardan biri de elektronik ve beyaz eşya kampanyası!

Fırtına değil kasırga geliyor! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar yarından sonra böyle olacak

Dolar ve euro uzun zaman sonra Türk Lirası karşısında 18 TL seviyelerine geldi. ABD faiz kararından sonra tüm gözler güçlenen dolara çevrilmişken Türkiye'de dolar kurunda fırtına değil kasırga yaratacak açıklama geldi.

Altında fırtına değil tsunami geliyor!  Altın 15 gün sonra böyle olacak! Acil bakın

Altın fiyatlarında inişli çıkışlı seyir devam ediyor. Altın fiyatlarının ne olacağını merak edenler için 15 gün sonrası işaret edildi. Altında fırtına değil tsunami geliyor.

Na-De Elektronik Genel Müdürü Haldun Özçelik Haberi

Na-De Elektronik Genel Müdürü Haldun Özçelik

Kaliteli ürünleri ve güçlü servis ağı ile 2015 yılını yüzde 55 büyüme ile kapatan Na-De Elektronik, WIN-Euroasia Automation fuarına “yenilenme” konsepti ile katılıyor.

 DMY Elektronik Yatırımlar grup şirketi olan NA-DE Elektronik, WIN - Euroasia Automation Turkey 2016 Fuarı’nda son yeniliklerini sergilemeye hazırlanıyor. Avrasya'nın Lider Sanayi Etkinliği olan WIN Fuarı 17-20 Mart 2016 tarihlerinde Beylikdüzü Tüyap  Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. NA-DE fuarda global ve Türkiye’den müşterilerini 7. salondaki D 200 numaralı standında ağırlayacak. 


Bu yıl sektördeki 47. yılını kutlayan NA-DE, WIN fuarının da ilk yıllarından itibaren katılımcısı konumunda. Firma kuruluşundan itibaren yurt içi ve yurt dışı birçok fuara katılarak, yeniliklerini sunmaya büyük önem vermektedir.


Firma bu yıl yenilendiğini vurgulayan özel bir stand ile fuara katılıyor. Stand için firmanın çevreye duyarlılığından global yapısına, çalışanına yatırımdan...