10 / 05 / 2024

İnşaat sektörünün gelişmesi için ne yapılmalı

İnşaat sektörünün gelişmesi için ne yapılmalı

WIN fuarında yeniliklerini sergilemeye hazırlanan Na-De Elektronik Genel Müdürü Haldun Özçelik, "İnşaat sektörünün gelişmesi, yüksek kaliteye talebi arttırıyor” şeklinde ifadelerde bulundu.

İnşaat sektörünün son 3 aylık performansı dikkat çekiyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), inşaat ile bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durumla beklenen gelişmeleri tek tek gösteren ve merakla beklenen “Hazır Beton Endeksi” 2023 Temmuz Ayı Raporu’nu açıkladı. Söz konusu rapora göre inşaat sektörünün son 3 aylık performansı dikkat çekti.

İngiltere'de inşaat sektörünün büyümesi hız kesti!

S-P Global/CIPS tarafından açıklanan son dakika verilerine göre, İngiltere'de inşaat sektörü Satın Alım Yöneticileri Endeksi (PMI) 50,7 seviyelerine geriledi.

Ekonomideki gelişmeler inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı İnşaat Platform Başkanı Murat İşçi, ekonomide yaşanan gelişmelerin inşaat sektörünü nasıl etkilediğini kaleme aldı. İşte, İşçi'nin konuyla ilgili yazısı...

İnşaat sektöründeki sorunların tespit edilmesi için meclis araştırması önergesi verildi!

İnşaat sektöründe yaşanan sorunların tespit edilerek bu sorunlara yönelik çözüm önerileri geliştirilmesi amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

İnşaat sektöründe teknolojik gelişme!

İnşaat sektörünün en önemli teknolojik gelişimlerinden biri olan BIM’in, artık Türkiye’de de sistemli bir şekilde kullanılmasının önü açıldı.

İnşaat Sektöründe Çevik Dönüşüm Projesi başladı!

İnşaat sektöründeki verimsizliğe çözüm için yola çıkan IPYD üyeleri; Y. Mimar Demet Demirer’in liderliğinde “İnşaat Sektöründe Çevik Dönüşüm Projesi”ni geliştirdiler.

Mesa, teknolojisi ve deneyimiyle inşaat sektörünü geliştiriyor!

İnşaat sektörünün güçlü bir markası olarak tanınan MESA, 48 yıldır faaliyetlerine devam ediyor. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Konut içinde iletişim için gelişmiş teknolojiyi kullanıyor, diğer akıllı ev teknolojileri için de ideal alt yapıyı sunuyoruz." diyor.

İnşaat sektörünün önü açık!

Türkiye'de nitelikli konuta olan ihtiyaçla inşaat sektörünün son 15 yılda önemli gelişim gösterdiğini belirten Süleyman Çetinsaya, "Türkiye'nin ve inşaat sektörünün önünü oldukça açık görüyorum. Sektördeki yatırımlarımız da bu güvenimizin önemli bir göstergesi" dedi.

Teknoloji inşaat sektörünü geliştirdi!

Sakarya Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanlığı'na seçilen Murat Bayrak'ı ziyaret etti. Ziyarette inşaat sektörünün son durumu hakkında açıklamalar yapıldı.

Güven, inşaat sektörünün olmazsa olmazı!

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, nşaat sektöründeki gelişmelerin projeleri olduğu kadar sektörü de büyüttüğünü söyledi. Pala “Güven, inşaat sektörü için olmazsa olmaz'' diye konuştu.

İnşaat sektöründeki akış ekonomiyi olumlu etkileyecek!

Ekonomide 2017’nin ikinci yarısında toparlanma ivmesi yakalanabileceğini değerlendiren TMB Başkanı Mithat Yenigün, inşaat sektöründe de gelişmelerin genel ekonomik akış ile uyumlu seyredeceği öngörüsünde bulundu.

17 Ağustos depremi inşaat sektörünün miladı oldu!

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, ONURSAL Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, UZALTAŞ AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala ve İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, 17 Ağustos depremi sonrası Türk inşaat sektörünü değerlendirdi.

Kocaeli Seyrek'te inşaat sektörünün önü açıldı!

Kocaeli Seyrek'te Gediz Üniversitesi'nin kapatılması en çok inşaat sektörünü etkiledi. Müteahhitler üniversitenin devlete geçmesi ve öğrenci yerleşkesi olarak kalmasını istiyor.

İnşaat sektörünün gelişmesi için ne yapılmalı Haberi

İnşaat sektörünün gelişmesi için ne yapılmalı

Kaliteli ürünleri ve güçlü servis ağı ile 2015 yılını yüzde 55 büyüme ile kapatan Na-De Elektronik, WIN-Euroasia Automation fuarına “yenilenme” konsepti ile katılıyor.

 DMY Elektronik Yatırımlar grup şirketi olan NA-DE Elektronik, WIN - Euroasia Automation Turkey 2016 Fuarı’nda son yeniliklerini sergilemeye hazırlanıyor. Avrasya'nın Lider Sanayi Etkinliği olan WIN Fuarı 17-20 Mart 2016 tarihlerinde Beylikdüzü Tüyap  Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. NA-DE fuarda global ve Türkiye’den müşterilerini 7. salondaki D 200 numaralı standında ağırlayacak. 


Bu yıl sektördeki 47. yılını kutlayan NA-DE, WIN fuarının da ilk yıllarından itibaren katılımcısı konumunda. Firma kuruluşundan itibaren yurt içi ve yurt dışı birçok fuara katılarak, yeniliklerini sunmaya büyük önem vermektedir.


Firma bu yıl yenilendiğini vurgulayan özel bir stand ile fuara katılıyor. Stand için firmanın çevreye duyarlılığından global yapısına, çalışanına yatırımdan...