28 / 04 / 2024

Konya'da inşaat sektörünü geliştirmek için birlik olunmalı!

Konya'da inşaat sektörünü geliştirmek için birlik olunmalı!

Konya Müteahhitler Birliği Başkanı Ekrem Demirci ülke ekonomisine büyük katma değer kazandıran inşaat sektörünü daha da geliştirmek ve kurumsal bir yapıya kavuşturmak için birlik kurma ihtiyacı duyduklarını belirtti.



Konya Müteahhitler Birliği Başkanı Ekrem Demirci (KOMÜT) birliğin amacı ve inşaat sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Ekrem Demirci ülke ekonomisine büyük katma değer kazandıran inşaat sektörünü daha da geliştirmek ve kurumsal bir yapıya kavuşturmak için birlik kurma ihtiyacı duyduklarını belirtti.


“ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK”


Son yıllarda hızlı bir büyüme gerçekleştiren ve ülke ekonomisine büyük katma değer kazandıran inşaat sektörünün kurumsal olarak da vücut değiştirdiğini dile getiren Demirci, “Konya'da sektörel sorunların çözümü ve işbirliğinin artırılması adına sektörümüzde hizmet eden arkadaşlarımızla bir araya gelerek yeni bir yapılanma oluşturduk. Konya Müteahhitler 


Birliği tedarikçilerimize, çalışanlarımıza, yatırımcılarımıza, ev ve iş yeri sahibi olmak isteyen hemşerilerimize daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarına başlamış bulunmaktadır” dedi.


“ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI ARTIRILACAKTIR”


Türkiye'nin ve Konya'nın en hızlı büyüyen ve ekonominin lokomotifi olarak gösterilen inşaat sektöründe sorunları işbirliği içerisinde çözmeye gayret edeceklerini ifade eden Demirci, “Yatırımcılarımızın ve konut sahibi olmak isteyenlerin rahatlıkla ve güvenli bir şekilde üyelerimizden hizmet almasını sağlayacağız. Yıllardır sektöre hizmet eden arkadaşlarımız, bilgi ve tecrübeleri ile birlik çatımız altında hemşerilerimize her türlü desteği vereceklerdir. İşbirliği içinde hem inşaat sektörünün kazandığı ivme korunacak hem de ülke ekonomisine katkı artırılacaktır” şeklinde konuştu.


“OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ”


Başkan Demirci gerçekleştirecekleri faaliyetlerinden de bahsederek sözlerine şöyle devam etti; “Daha mükemmel işlere imza atmak ve daha bilgili olmak için sektörümüzün içindeki arkadaşlarımızı seminer, sektör toplantı ve çalıştaylarıyla daha yetkin hale getirmek istiyoruz. Son yıllarda yıldızı parlayan inşaat sektörümüz çok dikkat çekiyor ve sektörle ilgili olmayan insanların bile müteahhitliğe soyunuyor. Bundan kendileri de halk da zaman zaman zarar görüyor. Bu olumsuzlukların önüne geçeceğiz.”


Anadolu'da Bugün


Geri Dön