29 / 04 / 2024

Konya inşaat

Konya inşaat

Konya Müteahhitler Birliği Başkanı Ekrem Demirci ülke ekonomisine büyük katma değer kazandıran inşaat sektörünü daha da geliştirmek ve kurumsal bir yapıya kavuşturmak için birlik kurma ihtiyacı duyduklarını belirtti.

Konya'da Mart ayında inşaat sektörü düşüşe geçti!

KTO Konya Ticaret Odası (KTO), 2015 yılı Mart ayı Konya Ekonomik Göstergeleri Bülteni 'ni yayınladı. Bültene göre Konya'da Mart ayında inşaat sektöründe düşüş yaşandı..

Konya'da inşaatçılar destek bekliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İnşaatı hafife almaya asla tahammülümüz yok” açıklamalarıyla inşaat sektörüne desteğini sürdürmesi sektörü umutlandırdı. Konya'da inşaat müteahhitleri devletten destek bekliyor...

Rıfat Yüzbaşıgil: Teknik bilgileri sürekli olarak güncellemek gerek!

Öğrencilerle bir araya gelen İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil inşaat mühendisinin görevinin sağlam ve yaşanabilir yapılar üretmesinin yanında ekonomi ile teknoloji arasında bir köprü kurmak olduğunu dile getirdi.

Konya'da yeni stadyum inşaatında sona doğru yaklaşıldı!

Stadyumun 1,5 ay içinde tamamlanacağı ve gelecek sezon itibarıyla Konyaspor' un maçlarına ev sahipliği yapacağı belirtildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek inşaatta incelemelerde bulundu.

Konya'da talep çok, arsa yok!

Konya'da yeni bina yapılacak yer kalmadı. Yeni ve kaliteli binalarda yaşamak isteyen halktan büyük bir talep varken müteahhitler de arsa bulmakta zorluk çekiyor. Sektör temsilcileri, belediyelerin yeni arsalar üretmesini istiyor.

Konya'da stadyum inşaatının iskelesi çöktü!

Konya'da Merkez Selçuklu ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi' nde yer alan stadyum inşaatının iskelesi çöktü. Yapımı devam eden stadyumun inşaatında iskelenin çökmesi sonucu 5 işçi yaralandı...

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Bedeli dudak uçuklattı!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesi, Dere bölgesinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. Meram'daki inşaat işinin bedeli dudak uçuklattı! Hemen bakın! 

Arma 7 Renk projesinin inşaatına başlandı! 303 konut ve 20 ticari alan geliyor!

Adese Gayrimenkul ve Konya Okkalar İnşaat A.Ş. tarafından, hayata geçirilecek "Arma 7 Renk" projesinin yapı ruhsatları 01.06.2022 tarihinde alınarak inşaat çalışmaları başladı.

Konya Çumra Belediyesi 20.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Konya İli Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Çaybaşu ve Meydan mahallelerinde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Konya'da 198.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi halesi!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da 198.1 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Adesa Gayrimenkul Konya'da 17 ticari bölümün inşaatı için ruhsat aldı!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

Konya'da 207.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da 207 milyon 231 bin 379 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aksaray'da 52.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray Merkez'de 52 milyon 915 bin 400 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Konya Meram'da 77.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Turgutreis Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 77 milyon 898 bin 48 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Ankara-Konya YHT inşaatını kimler üstlendi?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker bugünkü köşesinde Ankara-Konya YHT inşaatını kaleme aldı.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Konya Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya'ya kazandırılan millet bahçesinin inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte devam eden millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Konya inşaat Haberi

Konya inşaat

Konya Müteahhitler Birliği Başkanı Ekrem Demirci (KOMÜT) birliğin amacı ve inşaat sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Ekrem Demirci ülke ekonomisine büyük katma değer kazandıran inşaat sektörünü daha da geliştirmek ve kurumsal bir yapıya kavuşturmak için birlik kurma ihtiyacı duyduklarını belirtti.


“ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK”


Son yıllarda hızlı bir büyüme gerçekleştiren ve ülke ekonomisine büyük katma değer kazandıran inşaat sektörünün kurumsal olarak da vücut değiştirdiğini dile getiren Demirci, “Konya'da sektörel sorunların çözümü ve işbirliğinin artırılması adına sektörümüzde hizmet eden arkadaşlarımızla bir araya gelerek yeni bir yapılanma oluşturduk. Konya Müteahhitler 


Birliği tedarikçilerimize, çalışanlarımıza, yatırımcılarımıza, ev ve iş yeri sahibi olmak isteyen hemşerilerimize daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarına başlamış bulunmaktadır” dedi.


“ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI ARTIRILACAKTIR”


Türkiye'nin ve Konya'nın en hızlı büyüyen ve ekonominin lokomotifi olarak gösterilen inşaat sektöründe...