02 / 05 / 2024

Egesel İnşaat yatırımlarına İzmir'de devam edecek!

Egesel İnşaat yatırımlarına İzmir'de devam edecek!

İzmir'in yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılarda Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi hem yurtiçi hem de yurtdışından büyük ilgi görüyor..



'ÖNCE insan ve once yeşil' felsefesiyle prestijli konut projelerine imzaladıklarını ifade eden Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, Baku ve Tebriz gibi kentlerden ve bazı Avrupa ülkelerinden yatırımcılara satışlar yaptıklarını söyledi. Hüseyin Şahin, Triyanda Masal da toplam 75 bin metrekarelik inşaat ürettiklerim ve konutların dışında da 30 bin metrekarelik sosyal tesis, donanlar. açık ve kapalı havuz ve peyzaj alanları planladıkları bilgisini verdi. 


10 ay gibi kısa bir sürede binaları yüzde 70 civarında tamamladıklarını ve anahtar teslimini 2016 yılının ikinci yansında yapacaklarını dile getiren Hüseyin Şahin, "Ayrancılar İzmir'in en hızlı gelişen bölgesi. Gerek ulaşım olanakları, gerekse de sanayi merkezlerine olan yakınlığıyla yükselen bir grafiğe sahip. Biz de bölgedeki beklentileri ve değişimi göz önünde bulundurarak modem ve yüksek kaliteli bir proje ürettik. Yoğun talep alıyoruz. Egesel inşaat olarak gittiğimiz yerlerin arsa değerini artırmak gibi bir özelliğimiz var. Yatırımlarımızı aynı bölgede farklı etaplarla da sürdürmeyi planlıyoruz" diye konuştu. 


Star Ege


Geri Dön