05 / 05 / 2024

Ehliyet alacaklar dikkat! İşte 2022 yılı fiyat listesi

Ehliyet alacaklar dikkat! İşte 2022 yılı fiyat listesi

Ehliyet sahibi olmak isteyenleri ilgilendirecek dikkat çeken bir zam haberi gündeme geldi. Yükselen maliyetler nedeniyle ehliyet fiyatlarında artışa gidileceği iddia edildi . İşte ehliyet fiyatlarıyla ilgili son gelişmeler...



Yeni yılla birlikte ehliyetlere yapılacak olan zamla ilgili haberler bugün gündeme geldi. Ehliyet sahibi olmak isteyen vatandaşlar "Acaba ehliyet fiyatları kaç lira " diye araştırmaya başladı. İşte detaylar...

2022 yılındaki enflasyon rakamlarına rağmen ehliyet kursu fiyatlarında yüksek bir artış olamamıştı. Fakat 2023 yılında ‘B sınıfı’ ehliyeti fiyatlarının ülke genelinde artacağı iddiası ehliyet sahibi olmak isteyenleri tedirgin etti.

Yapılacak zamla ilgili henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmezken, ehliyet fiyatlarının kaç lira olacağı ise merak konusu oldu. Ehliyet sahibi olmak isteyenlerin yeni yıl gelmeden zamsız fiyatlarla ehliyet kurslarına kayıt yaptırmaları tavsiye edildi.

Peki 2022 Ehliyet fiyatları ne kadar?  İşte  2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön