26 / 07 / 2024

Ekdaş Manor House'ta teslimler 17 ay sonra! Yüzde 50 peşinatla!

Ekdaş Manor House'ta teslimler 17 ay sonra! Yüzde 50 peşinatla!

Ekdaş Yapı imzası ile hayata geçirilen Manor House projesinin teslimlerinin 17 ay sonra yapılması planlanıyor. Proje kapsamındaki konutların teslimlerinin 17 ay sonra yapılması planlanıyor. 


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Tekirdağ'da hayata geçirilen Manor House projesi, Ekdaş Yapı imzası taşıyor. Satışların başladığı Manor House'tan yüzde 502 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Tekirdağ Manor House projesinde toplam 8 adet villa bulunuyor. Proje kapsamında yer alan villalar 455 metrekare alana sahip.

Ekdaş Yapı Manor House projesinde yer alan villalar 7 oda 1 salon olarak tasarlandı. Bodrum, zemin ve 1 kat şeklinde dizayn edilen villaların teslimleri 17 ay sonra yapılacak.

Peki Ekdaş Yapı Manor House projesinde yer alan villalar için vade imkanı sağlanıyor mu? Ekdaş Yapı Manor House nerede? İşte merak edilen soruların cevapları ve Manor House projesi ile ilgili detaylar...

Ekdaş Manor House ta teslimler 17 ay sonra! Yüzde 50 peşinatla!

Satışların devam ettiği Ekdaş Yapı Manor House projesinde yer alan villalarda hamam, sauna ve kapalı otoparka yer veriliyor.

Teslimleri 17 ay sonra yapılacak olan Manor House'tan villa sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödediklerinde kalan yüzde 50'lik tutarı ara ödemelerle yapabiliyor. 

EKDAŞ YAPI MANOR HOUSE NEREDE?

Konumuyla da dikkat çeken Ekdaş Yapı Manor House projesi denize 0 konumda inşa ediliyor. Tekirdağ Beyazköy'de yer alan projenin İstanbul'a uzaklığı ise 125 kilometre.


Telefon: 0850 888 69 59
Web: https://www.ekdasyapi.com.tr/

 

 

Ekonomistten dönüşüm tepkisi: İstanbul'da acil bölgeler varken, KİPTAŞ kentin en sağlam bölgesine gitti!

KİPTAŞ Maslak Koru'da yüzde 15 indirim! Aralık 2025'te teslim!

KİPTAŞ Sarıyer projesinde yüzde 100 uzlaşı sağlandı! Vatandaştan tepki yağdı: Sarıyer depremden en son etkilenecek yer!

 


Geri Dön