01 / 05 / 2024

Ekip Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekip Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekip Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cevdet Telli tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.



Ekip Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cevdet Telli tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da kuruldu. 


Ekip Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü mermer, mermerit, granit doğal taş ve bunlardan mamül ürünlerin alım, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü mermer, mermerit, granit doğal taş ve bunlardan mamül ürünlerin imalatını dekorasyon işlemesini, uygulamasını ve montajını yapmak, yaptırmak. c. Şirket konusu ile ilgili olarak bilimum nalburiye ve inşaat malzemelerinin toptan alım ve satımı, yardımcı madde ve malzemelerinin alım ve satımı, yer karoları, fayans, granit mermer, mermerit (polyester mermer) mozaik, küvet, mutfak tezgahları, mutfak dolapları, banyo dolap ve tezgahları, banyo aksesuarları, mutfak aksesuarları üretimi, alımı, satımı ve montajını yapmak veya yaptırmak. d. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak. Bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. e. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. f. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılarak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt eder. g. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. h. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak.



Geri Dön