27 / 04 / 2024

Ekmeğe şok zam! Fiyatlara inanamayacaksınız!

Ekmeğe şok zam! Fiyatlara inanamayacaksınız!

Halk Ekmek tarafından yapılan zamdan sonra İstanbul Fırıncılar Odası’nın zam talebi de kabul edildi. Böylelikle ekmeğe resmen zam gelmiş oldu.



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Halk Ekmek tarafından yapılan zamdan sonra İstanbul Fırıncılar Odası’nın zam talebi de kabul edildi. Sputniknews'in aktardığına göre, İstanbul Ticaret Odası'na (İTO) bağlı fırınlarda 210 gramlık bir ekmeğin fiyatı 3 liraya çıktı.

Yaşanan gelişmelere göre, mega kent İstanbul'da İstanbul Ticaret Odası üyesi fırınların ekmek fiyat tarifelerinin belirlenmesi için odanın Şubat 2022 meclis toplantısında konuyla ilgili olarak bir oylama gerçekleştirildi.

Ekmeğe şok zam! Fiyatlara inanamayacaksınız!

Konuyla ilgili olarak yapılan oylamanın sonucunda, mega kent İstanbul'da "1 kilogram ekmek fiyatı azami 14.28 TL'yi geçmemek kaydıyla 210 gram ekmek için 3 TL olacak" biçiminde hazırlanmış olan  Azami Ekmek Fiyat Tarifesi kabul edilmiş oldu.

Yüzde 31.4 zam geldi

Konuyla ilgili olarak daha önce belirlenmiş olan tarifede bir kilogram ekmeğin azami fiyatı 10.87 lira şeklinde  belirlenmiş ve 230 gram ekmeğin 2.5 TL liradan satılmasına karar verilmişti. Yaşanan gelişmelere göre ekmeğin kilogram fiyatına yüzde 31.4'lük zam geldi.

Halk Ekmek'e zam geldi! İşte yeni fiyatlar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön