28 / 04 / 2024

Dolar yatırımcıları bu tarihe dikkat! Çok pişman olacaksınız! Doların geleceği rakam belli oldu

Dolar yatırımcıları bu tarihe dikkat! Çok pişman olacaksınız! Doların geleceği rakam belli oldu

Dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda doların yönü ile ilgili uzmanlardan rakam açıklamaları gelmeye başladı. Dolar yatırımcıları için tarih paylaşan uzman isim ''Çok pişman olacaksınız'' diyerek uyardı.



Dolar/TL kuru Merkez Bankası faiz kararına odaklandı. 24 Ağustos günü Türkiye Cumhuriyteti Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Kararın sonucu piiyasaları etkileyecek. Peki dolar ne kadar olacak? Yatırımcılar doların geleceği seviyeyi merak ediyor. Ekononomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi açıklayarak tarih verdi ve ''Çok pişman olacaksınız'' diye uyardı.

DOLARIN GELECEĞİ RAKAM!

Dolar/TL kuru seçimlerin ardından büyük bir ivme kazandı. Rekor kıran dolar kuru şu günlerde 27 TL seviyesine yakın seyrediyor. Yatırımcılar ise ''dolar ne olur, dolar ne kadar olacak?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Ekonomist Selçukl Geçer, ekim ayını işaret ederek, bu tarihe kadar dolar almayanların çok pişman olacaklarını söyledi. Yatırımcılara seslenen Geçer, elinde dolar olan yatırımcılara dolarlarınızı bozdurmayın diyerek uyardı.
Geçer, Dolar Eylül-Ekim ayları arasında önce 30 TL ardından 40 TL'ye çıkacak. 38 TL'ye seviyesine ulaşabileceğini söyledi. 

 Dolar yatırımcıları bu tarihe dikkat! Çok pişman olacaksınız! Doların geleceği rakam belli oldu

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL DOLAR KURU KAÇ LİRA? 16 AĞUSTOS ÇARŞAMBA DOLAR KAÇ LİRA?

Dolar/TL kuru  16 Ağustos Çarşamba günü yatırımcıların odağında. Dolar alıp satmak isteyenler ve dolar yatırımcıları güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar/TL kuru alış fiyatı 27,090 lira, satış fiyatı ise 27,118 liradan değerleniyor.  Euro/TL kuru alış fiyatı 29,51 lira, satış fiyatı ise 29,59 lira. Euro dolar paritesi bugün yüzde 0,08 artışla 1,0915 seviyesinde değerleniyor.

16 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç TL oldu? Canlı altın fiyatları 

Ne altın ne de dolar. Düğünlerde artık bu takılmaya başlandı. Herkesin bakmasında fayda var

Geri Dön