Ekonomi

Ekmek fiyatlarına gayriresmi zam! Fırıncılar maliyetleri yansıttı, fiyatlar arttı! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İstanbul’da ekmek fiyatlarına gayriresmi zam geldi. Fırıncılar maliyetleri yansıttı, ekmek fiyatları yükseldi. Peki İstanbul'da ekmek fiyatları kaç lira oldu? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) nisan ayı meclisinde ekmek fiyatlarına yüzde 16,6 oranında zam talep eden fırıncıların bu isteği, bu hafta gerçekleştirilen Mayıs meclisinde gündeme alınmadı

İstanbul’da son 6 ay içinde ekmek fiyatları 3 defa zamlandı. İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) nisan ayı meclisinde ekmek fiyatlarına yüzde 16,6 oranında zam talep eden fırıncıların bu isteği, bu hafta gerçekleştirilen Mayıs meclisinde gündeme alınmadı. Ancak fırıncılar ekmek fiyatlarına gayriresmi zammı uygulamaya aldı. 

Aralık'ta resmi zammı beklemeden ekmeği 3.5 TL'den satmaya başlayan İstanbul'daki fırıncılardan yeni bir zam haberi daha geldi. Maliyetlerdeki yükselişi neden gösteren fırıncılar, son resmi zammı Şubat 2022'de aldıklarını belirtti. 

Peki İstanbul'da ekmek fiyatları kaç lira oldu? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sözcü'den Gamze Bal'ın aktardığına göre; İstanbul'da ekmek fiyatları 4-4.5 TL arasında değişiklik gösteriyor. Üsküdar ve Beykoz'da 4 TL olan ekmek fiyatları, Kadıköy ve Beşiktaş'ta 4.5 liraya ulaştı. 

ANKARA VE KAYSERİ'DE DE EKMEK FİYATLARI ZAMLANDI

Ekmek fiyatlarına ilişkin son zam haberi Ankara ve Malatya'dan gelmişti. Ankara Fırıncılar Odası Başkanı Gürsel Alnıaçık, geçtiğimiz hafta ekmeğe 25 kuruş zam geldiğini duyurdu. Bu zamla beraber başkent Ankara'da ekmek fiyatları 3 TL'ye yükselirken, 2 ayda 2 kez zamlanmış oldu.

Malatya'da ise MEGSAŞ ekmek fiyatlarına 50 kuruşluk zam uyguladı. Gelen son zammın ardından 2 TL olan ekmek fiyatı 2.50 TL'ye yükseldi. 

TOKİ'den İstanbul'da 2.227 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı! Ucuz 2+1 ve 3+1'ler için hemen başvurun! Son 3 gün!

Doğalgaz aboneliğinde yeni dönem! EPDK'dan şok ücret kararı! O paralar artık alınmayacak!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! En düşük emekli maaşı belli oldu! Şimdi emekli olan ne kadar maaş alacak?

iPhone 12 Pro'ya inanılmaz indirim! Stoklar tükenmeden hemen alın! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...