22 / 07 / 2024

Ekomar'ın 10'uncu şubesi Gaziemir'de açıldı!

Ekomar'ın 10'uncu şubesi Gaziemir'de açıldı!

Ekomar Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karaduman, " Gaziemir metro istasyonunun yan tarafında bulunan mağazamız, ürünlerinin kalitesi ve rekabetçi fiyatlarıyla hizmet sunmaya devam edecek " dedi.






1997 yılından bu yana faaliyetlerine devam eden Ekomar, 10'uncu şubesini Gaziemir'de hizmete açtı. 230 metrekare büyüklüğünde olan mağazada diğer mağazalarda olan tüm ürünlerin bulunduğuna dikkat çeken Ekomar YÖnetim Kurulu Başkanı Hasan Karaduman, "Gaziemir metro istasyonunun yan tarafında bulunan mağazamız, ürünlerinin kalitesi ve rekabetçi fiyatlarıyla hizmet sunmaya devam edecek" dedi. 


Ekomar Alışveriş Merkezleri olarak Menderes ve Gaziemir bölgesinde yoğunlaştıklarını dile getiren Karaduman, yılbaşından önce Menderes Gölcükler'de 11'inci mağazalarını açacaklarını söyledi. Toplamda 185 kişiye istihdam sağladıklarını da vurgulayan Karaduman, "Kurulduğumuz günden bu yana emin adımlarla ilerliyoruz. Kendimize esas olarak aldığımız müşteri memnuniyeti ilkesinden asla taviz vermiyoruz. Ürün çeşidi, ürün kalitesi ve fiyat politikası olarak her zaman rekabetçiyiz. Ekomar olarak 2023 yılında 23 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz" dedi. 


Yeni Asır


Geri Dön