03 / 05 / 2024

Ekonominin sıkıntılı olduğu şu dönemlerde QNB'den harika fırsat! Boyner'den yapacağınız alışverişlerde büyük indirim

Ekonominin sıkıntılı olduğu şu dönemlerde QNB'den harika fırsat! Boyner'den yapacağınız alışverişlerde büyük indirim

QNB'den ekonomik çalkantı yaşadığımız şu dönemelerde reddedilemeyecek avantaj. Boyner, Boyner.com.tr ve YKM'de vade farksız 6'ya varan taksit imkanı sunuyor. Peki kampanyanın detayları nedir? İşte detaylar...



CardFinans'ınızla Boyner, Boyner.com.tr ve YKM Mağazaları'nda 31 Aralık 2023’e tarihine kadar yapacağınız kozmetik,gıda ürünleri, için hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde vade farksız olmak kaydıyla 6’ya varan taksit fırsatı sunuyor!

Kampanya dahilinde, 31 Aralık 2023‘e tarihine kadar QNB Finansbank POS’larından yapmak kaydıyla yapılacak alışverişlerde abone işyeri, kozmetik, gıda ve hediye kartı/çeki hariç vade farksız 2 ve 6 arası taksitleri uygulayabilecektir. ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanya dışıdır. 

Kampanyadan yararkanılması durumunda bu kampanya içeriğinde yapılan ödemeler için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama ileriye atma fonlsiyonlarından faydalanılamaz.QNB Finansbank A.Ş. ve Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. kampanyaların koşul, süre ve içeriğini farklılşatırma hakkına maliktir.

Ekonominin sıkıntılı olduğu şu dönemlerde QNB den harika fırsat! Boyner den yapacağınız alışverişlerde büyük indirim

Boyner’in tüm müşterilerine sunduğu genel avantajlar için detaylı veri Boyner veYKM mağazalarından temin edilebilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile alakalı bir sorumluluğu yoktur.QNB Finansbank kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını gizli tutar. Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa zamanlar gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.


Geri Dön