03 / 05 / 2024

Ekonomist İslam Memiş altında ilk kez öyle bir rakam verdi ki! Herkesin ağzı açık kaldı!

Ekonomist İslam Memiş altında ilk kez öyle bir rakam verdi ki! Herkesin ağzı açık kaldı!

​​​​​​​Altın fiyatları ABD ÜFE rakamlarının beklentilerin altında açıklanmasından sonra hızla yükselişe geçti. Gram altın fiyatları bin 273 TL’nin üstüne çıkarak tarihi rekorunu kırarken, ons altın tarafında da 2048 dolara kadar yükseliş yaşandı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fi



Finans Analisti İslam Memiş, son günlerde rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarına ilişkin yeni değerlendirmelerde bulundu. Altın yatırımcılarını uyaran Memiş, altınlarını satmamaları önerisinde bulundu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in öne çıkan sözleri:

"Altın fiyatları 2023’e yükselişle başladı. Yükselişlerini 2023’ün ikinci çeyreğinde sürüyor ve tabi fiyatlar yükseldiği sürece insanların da dikkatini çekiyor. Altın fiyatları düşünce kimse ilgilenmiyor. Ons altının 2 bin dolar seviyesinin üzerine çıktığına şahit oluyoruz. 2 bin 30 ve 2 bin 40 arasında dalgalanması sürüyor ve yıl boyunca ons altın için 2 bin 350 direncini izleyeceğiz. Aşağıda ise bin 965 dolar destek seviyemiz yer alıyor.

 Ekonomist İslam Memiş altında ilk kez öyle bir rakam verdi ki! Herkesin ağzı açık kaldı!

Kısa vade için kesinlikle bir kâr satışı gelebilir. Ons altında bunu görebiliriz. Bin 895 dolarlar konuşulabilir. Fakat yeniden hedef yukarı yönlü 2 bin 65 dolar olacaktır. Yazın özellikle haziran ayından sonra bunları sürdürecektir. Merkez banklarının faiz artırım süreçlerini sona erdirmesi jeopolitik risklerde bazı yükselişlerin yaşanması dolar endeksinde gerileme olasılığının yüksek olması bunlar altın fiyatlarını olumlu şekilde tetikliyor.”

İşte detaylar...


Geri Dön