04 / 05 / 2024

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan enflasyonla ilgili dikkat çeken açıklama

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan enflasyonla ilgili dikkat çeken açıklama

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, enflasyonun gidişatına ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.



Kişisel Twitter hesabından konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini anımsatarak şu ifadeleri kullandı: 

Ekonomist Özgür Demirtaş tan enflasyonla ilgili dikkat çeken açıklama

“Enflasyon inanılmaz. Yüzde 161 oldu! ‘Faiz Enflasyonun Sebebidir’ hikayesi de paramparça oldu. Yazık bizlere, yazık bu ülkenin insanlarına…”

Editörün Notu: Bu haber 3 Haziran 2022, saat 23.36'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 46 kuruş, euro 17 lira 66 kuruş, altının gramı ise 979 lira değerindedir.

Erdoğan 'Sıcak bakmıyorum' demişti! Kripto para düzenlemesi şekillenmeye başladı! İşte detaylar

Piyasa buz kesti! Gram altında "1100 lira" iddiası!

Doların geleceği hakkında ipuçları! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön