01 / 05 / 2024

Ekos, Beyaz Kaplama Tuğla üretti!

Ekos, Beyaz Kaplama Tuğla üretti!

Yaz aylarında özellikle yapılarda tercih edilen renklerin başında beyaz geliyor. Klinker tuğla üretiminde Türkiye’nin ilk ve tek üreticisi EKOS’un serisinde yerini alan Beyaz Klinker Tuğlayı tanıttı



Günümüzde binaların mimarisi kadar estetiği de büyük önem taşıyor. Özellikle de tuğla cephe kaplamalar tüm dünyada giderek yaygınlaşan bir trend haline geliyor. Birçok farklı rengi bulunan klinker tuğlalar içinde özellikle beyaz renkte olanlar binalarına farklı bir hava katmak isteyenler tarafından tercih ediliyor. Ülkemizin ateş tuğlası tekniğiyle klinker tuğla üretimi gerçekleştiren tek fabrikası konumunda bulunan ve alanında önde gelen kuruluşlardan biri olan EKOS Klinker Tuğla tarafından üretilen beyaz kaplama tuğlalar, binaların görünümünde büyük farklar yaratıyor. 

Ürün çeşitliliği ve üstün kalitesiyle dekoratif cephe ve zemin kaplama tuğlaları alanında faaliyet gösteren EKOS Klinker Tuğla, beyaz kaplama tuğla ile cephelere klinker tuğlanın üstünlüğünü kar beyazı görünümünde yansıtıyor. Firma, kullandığı yüksek sıcaklıkta pişen ham maddeler sayesinde, bilinen kırmızı – kiremit renkleri yerine, bembeyaz klinker tuğlalarla cephelere mükemmel bir görünüm sunarken binanızı da her türlü hava şartlarından ve darbelerden koruyan bir zırh oluşturuyor. Hem de tamamen doğal ve katkısız bir yolla.


Geri Dön