15 / 05 / 2024

ekos tuğla fiyatları

ekos tuğla fiyatları

Yaz aylarında özellikle yapılarda tercih edilen renklerin başında beyaz geliyor. Klinker tuğla üretiminde Türkiye’nin ilk ve tek üreticisi EKOS’un serisinde yerini alan Beyaz Klinker Tuğlayı tanıttı

Hurda fiyatlarına okkalı zam! Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Emtia fiyatlarındaki artış hurda fiyatlarını da etkiledi. Hurdaya okkalı zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır hurda fiyatları kaç lira? Demir hurda fiyatları kaç TL? 

Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrası bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi.

Dolar fırladı, inşaat demir fiyatları uçtu! Demir fiyatlarına zam geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kuru zirveyi test etti. Dolardaki yükseliş piyasalara yansımaya başladı. En büyük örneği ise inşaat demirinde görüldü. Demir fiyatlarına zam geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları.

İş Bankası açıkladı. Tek tuşa bu kadar para ödenecek. Üstelik karşılığı yok

En fazla kampanya yapan bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan bir kampanya daha geldi. İş Bankası tek tuşla hediye verecek. İşte İş Bankası'nın birçok kişinin aklına yatan o kampanyası...

1 ton demirin fiyatı uçtu! İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 9 Ağustos 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinin başında gelen demire bugün zam geldi. Demir fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 9 Ağustos 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, dolar kurunun 26 TL olması ile tavan yaptı. Son zamanlarda peş peşe gelen zamların ardından 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Dolar uçtu demir fiyatları coştu! Demir fiyatları resmen tavan yaptı! 23 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Dolar kuru Merkez Bankası faiz kararı sonrası uçuşa geçti. Doların 25 TL'ye yükselmesi ile demir fiyatları resmen tavan yaptı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 23 Haziran 2023 dmeir fiyat listesi. 

PTT tek tuşla verecek. 10 bin TL'yi hemen alacaksınız

PTT de kredi veren kurumlar arasına katıldı. PTT'den kredinizi tek bir tuşla alabileceksiniz. İşte detaylar...

Hurda fiyatları resmen uçtu! Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! 13 Haziran 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatları, son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran dolar kurunun etkisiyle resmen uçtu. Bakır ve demir hurda fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 13 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! İnşaat sektöründe gerilim arttı! 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük bir zam geldi. Son günlerde peş peşe gelen zamlar inşaat sektöründe gerilimi artırdı. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 7 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kuru bugün 23 TL'ye yükselerek rekor kırdı. Dolardaki yükseliş hurda piyasasını da hareketlendirdi ve hurda fiyatlarına rekor zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına okkalı zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam daha geldi. Fiyatlar resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Bankalar çılgına döndü... Bu bankadan tek tuşla 2 bin 500 TL kazanacaksınız

Temmuz ayındaki zamdan önce müşterilerini kendi bünyelerine çekmek isteyen bankalar kampanyalar konusunda gaza bastı. En son Fibabanka tarafından yeni kampanya duyuruldu. Banka tarafından tek tuşla 2 bin 500 TL kazanmanın detaylarına yer verildi.

ekos tuğla fiyatları Haberi

ekos tuğla fiyatları

Günümüzde binaların mimarisi kadar estetiği de büyük önem taşıyor. Özellikle de tuğla cephe kaplamalar tüm dünyada giderek yaygınlaşan bir trend haline geliyor. Birçok farklı rengi bulunan klinker tuğlalar içinde özellikle beyaz renkte olanlar binalarına farklı bir hava katmak isteyenler tarafından tercih ediliyor. Ülkemizin ateş tuğlası tekniğiyle klinker tuğla üretimi gerçekleştiren tek fabrikası konumunda bulunan ve alanında önde gelen kuruluşlardan biri olan EKOS Klinker Tuğla tarafından üretilen beyaz kaplama tuğlalar, binaların görünümünde büyük farklar yaratıyor. 

Ürün çeşitliliği ve üstün kalitesiyle dekoratif cephe ve zemin kaplama tuğlaları alanında faaliyet gösteren EKOS Klinker Tuğla, beyaz kaplama tuğla ile cephelere klinker tuğlanın üstünlüğünü kar beyazı görünümünde yansıtıyor. Firma, kullandığı yüksek sıcaklıkta pişen ham maddeler sayesinde, bilinen kırmızı – kiremit renkleri yerine, bembeyaz klinker tuğlalarla...