29 / 04 / 2024

Demir fiyatları tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, dolar kurunun 26 TL olması ile tavan yaptı. Son zamanlarda peş peşe gelen zamların ardından 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi.



Seçim sonu açıklanan yeni kabinede ekonominin başına tekrar Mehmet Şimşek in getirilmesi ile birlikte yeni ekonomi sistemine geçiş yapılmış oldu. Merkez Bankası ilk faiz kararını geçtiğimiz haftalarda açıkladı. Beklentiler doğrultusunda banka faizlari artırdı. Bu kararın ardından dolar/TL kuru rekor kırarak 26 TL seviyesine yerleşti. Dolardaki artış inşaat maliyetlerini de etkiledi. İnşaat malzeme fiyatlarına yansıyan fahiş zamlar hem müteahhitleri hem de vatandaşları çileden çıkarttı.

Demir fiyatlarına peş peşe zam geldi. Gelen zamların ardından 1 ton demirin fiyatı adeta uçtu. Müteahitler güncel demir fiyatlarını merak edip araştırıyor. Peki demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2023 demir fiyatları kaç TL? 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön