27 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 7 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 7 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kuru bugün 23 TL'ye yükselerek rekor kırdı. Dolardaki yükseliş hurda piyasasını da hareketlendirdi ve hurda fiyatlarına rekor zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.



Bugün 23 TL'ye yükselelerek rekor kıran dolar kuru piyasalarda hareketliliğe neden oldu. Demir fiyatlarına gelen zamlar hurda piyasasını da etkiledi. Bugün hurda fiyatlarına rekor zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen uçtu. Dün soyma bakır hurda fiyatı 161,60 iken bugün 170,40 oldu toplamda 8 lira 80 kuruş zam geldi. 

DEMİR VE BAKIR FİYATLARI ARTTI!

Bugün dolar kurundaki yükseliş demir cevheri vadeli fiyatları ile bakır fiyatlarını da etkiledi. Demir cevherinde 5 haftanın zirvesi görüldü. Bakır fiyatları da yükselen dolar kurunun etkisiyle arttı.

Dalian ve Singapur'da demir cevheri vadeli işlemleri, Çin'in emlak piyasasını desteklemek için yeni önlemler üzerinde çalışmalar yapacak olması demir fiyatlarının yükseltiyor. 

Hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyatları kaç TL? 7 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.


Geri Dön