27 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Gelen zamlarla birlikte bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Demir hurda fiyatı kaç lira? Hurda bakır fiyatları ne kadar? 23 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor. 23 Ocak Pazartesi günü hurda fiyatlarına rekor zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyat listesi resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 2023 hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyatt listesi ne oldu? 

Binlerce hurda işi yapan kişi hurda fiyatlarını araştırıyor. Dolar kurunun yükselişe geçmesi ve demir fiyatlarının yükselmesi ile demir hurda fiyatlarına zam geldi. 

BAKIR VE DEMİR HURDA FİYATLARI RESMEN FIRLADI!

Aynı şekilde bugün bakır fiyatları da yükseldi Londra'da bakır fiyatları Çin piyasasının Ay Yeni Yılı tatili nedeniyle kapalı olması nedeniyle durgun olmasına rağmen, Çin'de piyasayı destekleyen ekonomik toparlanma görünümü ve zayıf doların etkisi ile yükselişe geçti. 

Londra Metal Borsası'nda üç ay vadeli bakır, TSİ 05.28'de yüzde 1 artarak 9.420 dolar/tona çıktı.

Pekin'in Aralık'ta koronavirüs kısıtlamalarından bazılarını kaldırmasından sonra bakır talebinin artması bekleniyor. Öte yandan ülke yeniden açılırken ve Yeni Yıl kutlamaları başlarken, vakalarda olası bir artışa yönelik endişeler devam ediyor.

Bugün bakır hurda fiyatlarına 3 lira 90 kuruş zam geldi. Gelen zamla birlikte hurda fiyatları resmen fırladı.

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve dmeir hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda demir fiyatı ne kadar? Güncel bakır hurda fiyatı kaç lira? 2023 hurda fiyatları ne kadar? 23 Ocak 2023 hurda filyat listesi...


    


Geri Dön