27 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına dev zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi! 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına dev zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi! 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun rekor seviyelere yükselmesi ile hurda fiyatlarına dev zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.



Son günlerde sakin seyreden hurda fiyatlarınıa dev zam geldi. Güncel hurda fiyatları gelen zamlarla birlikte tek tek güncellendi. Güncel hurda fiyatları içerisinde bakır ve demir hurda fiyatları oldukça merak ediliyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

BAKIR VE DEMİR FİYATLARI YÜKSELDİ!

Demir cevheri vadeli fiyatları, Temmuz ayına rekorla başladı. Bakır fiyatları ise 3 hafatnaın zirvesine yükselerek rekor kırdı. Bakır fiyatları ise Londra Metal Borsası'ndaki gösterge üç aylık vadeli bakır fiyatları yüzde 0,3 artışla metrik ton başına 8.525 dolara kadar yükseldi.  Çin'in Dalian Emtia Borsasında en çok işlem gören Eylül demir cevheri kontratı, Haziranda ise yüzde 17 yükselerek 113 dolara kadar çıktı.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir ve bakır hurda fiyatları kaç lira? 2023 hurda fiyatları ne kadar? Demir ve bakır hurda fiyatları kaç TL? 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi...


Geri Dön