28 / 04 / 2024

Demir fiyatları resmen tavan yaptı! 1 ton demirin fiyatı 19 bin 100 TL oldu!  İşte güncel demir fiyat listesi

Demir fiyatları resmen tavan yaptı! 1 ton demirin fiyatı 19 bin 100 TL oldu!  İşte güncel demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun rekor seviyeye ulaşması ile demir fiyatları resmen tavan yaptı. 1 ton demirin fiyatı 19 bin 100 TL oldu. İşte güncel demir fiyat listesi...



İnşaat demir fiyat listesi, başta mütahhitler olmak üzere sektör temlsicileri tarafından araştırılıyor. Bu kapmsamda demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi ne oldu? soruları sıkça araştırılan konular arasında geliyor. Demir fiyatları, dolar kurununu 23 TL seviyesine ulaşması ile resmen tavan yaptı. İstanbul'da 1 ton ince demirin fiyatı 19 bin TL oldu. Peki İzmir, Payas, Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları kaç lira? 

DEMİR FİYATLARINA ZAM GELDİ!

Demir fiyatlarına geçtiğimiz hafat içi peş peşe zam geldi. Demir fiyatlarındaki artışın en büyük nedeni dolar kurunun rekor seviyelere ulaşması olurken Çin'de demir cevheri vadeli fiyatlarının tavan yapması da etkili oldu.

Çin'de emlak piyasasını desteklemek için yeni önlemler üzerinde çalıştığına yönelik gelen haberler demir cevheri cadeli fiyatları artırdı.

Dalian Emtia Borsası'nda Eylül vadeli demir cevheri, yüzde 3,6 artarak 108,44 dolar ile 20 Nisan'dan bu yana en yüksek seviyesini gördü. 

Singapur Borsası'nda, Temmuz vadeli demir cevheri, yüzde 4,0'a varan artışla 21 Nisan'dan bu yana en yüksek seviyesi olan 108 dolar/tona ulaştı.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 2023 demir fiyatları kaç lira? İnce ve kalın demir fiyatları kaç lira? Güncel demir fiyatları kaç lira? 11 Haziran 2023 demir fiyat listesi güncel...


Geri Dön