28 / 04 / 2024

İş Bankası açıkladı. Tek tuşa bu kadar para ödenecek. Üstelik karşılığı yok

İş Bankası açıkladı. Tek tuşa bu kadar para ödenecek. Üstelik karşılığı yok

En fazla kampanya yapan bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan bir kampanya daha geldi. İş Bankası tek tuşla hediye verecek. İşte İş Bankası'nın birçok kişinin aklına yatan o kampanyası...



Bankalar kampanyalar konusunda kıyasıya yarışa girdi. İş Bankası da yaptığı kampanyalarla müşterilerine daha hızlı ulaşmak istiyor. İş Bankası'nın son kampanyası da vatandaşların oldukça ilgisini çekti. 

TEK TUŞLA PARA KAZANABİLECEKSİNİZ

İş Bankası tarafından hayata geçirilen kampanya kapsamında yapacağınız tek hareketle bile para kazanabileceksiniz. Peki nasıl mı? Gelin ayrıntılarına hep birlikte bakalım... 

KAMPANYA KOŞULLARI TEK TEK AÇIKLANDI 

İş Bankası tarafından gerçekleştirilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Kampanya, 15 Eylül- 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerlidir ve 18-25 yaş arası bireysel müşterilerimizi kapsamaktadır. 

Kampanya kapsamında davet gönderecek kişinin İş Bankası müşterisi olması gerekmektedir. Daveti alacak kişiler İş Bankası’nda açık hesap sahibi olmayan kişiler ile sınırlıdır.

Davet edilenin kampanya tarihleri arasında İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliği ile İş Bankası müşterisi olması durumunda geçerlidir.

Kampanyadan faydalanabilmek için davet edenin ve davet edilip İşCep üzerinden müşteri olan kişilerin 18-25 (18 ve 25 dahil) yaş arasında olması gerekmektedir.

Kampanya linki kullanarak davet gönderen müşterimiz, İş Bankası müşterisi olan her bir kişi için 150 TL MaxiPuan, toplamda en fazla 300 TL MaxiPuan kazanabilecektir.

Davet edenin MaxiPuan kazanabilmesi için daveti alan kişinin İşCep’ten müşteri olduktan sonra İşCep’ten davet kodunu girmesi gerekmektedir.

Davet kodu girişi için İşCep > Profil ve Ayarlar > Davet Kodu Gir adımlarını takip edebilir veya İşCep’te arama çubuğuna “Davet Kodu Gir” yazarak ulaşabilirsiniz.

 

Kod giriş aşaması tamamlandıktan sonra MaxiPuan kazanılabilecektir.

MaxiPuan yüklenebilmesi için davet eden müşterimizin açık ve kullanılabilir durumda bir adet bireysel kredi kartı veya Bankamatik Kartı olması gerekmektedir.

MaxiPuan’lar 16 Ekim 2023 tarihine kadar yüklenecektir ve MaxiPuanların son kullanım tarihi 31.12.2023’tür.

Kampanyadan Bankamız mensupları yararlanamamaktadır.​

İş Bankası kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı erkenden sona erdirme hakkını saklı tutar." 

 


Geri Dön