29 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu az önce açıkladı! İBB'nin Ramazan pidesi fiyatı resmen belli oldu!

Ekrem İmamoğlu az önce açıkladı! İBB'nin Ramazan pidesi fiyatı resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bu sene 340 gramlık Ramazan pidesinin 10 TL'den satılacağını açıkladı.



11 Ayın Sultanı Ramazan'a sayılı günler kala pide fiyatlarının ne kadar olacağı da pek çok kişi tarafından merak ediliyordu Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını belirterek, İstanbul,  Ankara  ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıklamıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da resmi X hesabı https://twitter.com/ekrem_imamoglu üzerinden yaptığı paylaşımda Halk Ekmek'te satılan Ramazan pidesinin fiyatını açıkladı.

İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bu yıl da İstanbullulara uygun fiyata Ramazan pidesi sunduklarını belirterek, "Halk Ekmek 340 gramlık pideyi 10 TL’den büfelerimize ulaştıracak. Sofralarımıza bereket olsun" ifadelerini kullandı. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:


Bu yıl da İstanbullulara uygun fiyata Ramazan pidesi sunuyoruz. Halk Ekmek 340 gramlık pideyi 10 TL’den büfelerimize ulaştıracak. Sofralarımıza bereket olsun.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

 

 

AVM’lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 20'lere geriledi! Dövizle kira ödemeleri geri mi geliyor?

Ev alacaklara son dakika faiz müjdesi: Denizbank konut kredisi hesaplama! İşte 500 bin, 1 milyon TL kredinin taksitleri

TOKİ'den büyük müjde! İstanbul'daki 484 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

 


Geri Dön