28 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul'un ÇED raporuna onay verenleri de eleştirdi!

Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul'un ÇED raporuna onay verenleri de eleştirdi!

Çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili basın toplantısı düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ÇED raporuna onay verenleri de eleştirdi. İmamoğlu, bu kişiler aralarında, "Nuh Peygamber benimle cep telefonu ile konuştu" diyen uzmanların olduğunu söyledi.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili önemli açıklamalar yaptı. Toplantı sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplayan İBB başkanı İmamoğlu, ÇED raporuna onay verenleri de eleştirdi.

Kanal İstanbul projesinin ÇED raporuna onay verenler arasında, “Nuh Peygamber benimle cep telefonu ile konuştu” diyen uzmanların olduğunu söyleyen Ekrem İmamoğlu, bu raporları hazırlayanalara karşı “Susmak dilsiz şeytanlığı oynamaktır.” diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul un ÇED raporuna onay verenleri de eleştirdi!

‘NUH BENİ ARADI’ DEMİŞTİ

Tarihin gösterdiğine göre daha önce hiç yaşanmasa da Karadeniz'in altında bir patlama olabileceğine dair garip bir açıklama yapan Örnek, İstanbul Boğazının da yıkılacağını ve Kanal İstanbul'un bunun için şart olduğunu söylemişti.

Kanal İstanbul projesinin dezavantajları olduğunu da inkar edemeyen Örnek, Terkos Gölü tuzlanabileceğini, dolayısıyla İstanbul'un içme suyu sorunu olabileceğini söylemek  zorunda kalmıştı.

Dr. Yavuz Örnek, daha önce de Nuh Tufanı hakkındaki tuhaf açıklamaları ile gündem olmuştu. Nuh Peygamber'in kendisine inanmayarak gemiye binmeyen oğlunu ikna etmek için cep telefonu ile konuştuğunu, Nuh tufanı sonrasında da gemiden güvercin yollanmadığını, uçan bir insansız hava aracı gönderildiğini söylemişti.

 

Kanal İstanbul'un ÇED raporu yayınlandı!

Kanal İstanbul için kim ne dedi? 


Geri Dön