27 / 04 / 2024

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda 2+1'ler 275 bin TL'ye!

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda 2+1'ler 275 bin TL'ye!

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı, Ekşioğlu inşaat tarafından Antalya Kepez Ulus mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Projelerde fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor. 



2 blok halinde tasarlanan Ekşioğlu ve Severler Apartmanı Çallı kavşağına yakın gazi bulvarında yer alıyor. 2+1 ile 5+1 arasında dairelere yer verilen projelerdeki 2+1'ler ofis olarak da kullanılıyor.

Antalya Kepez Ulus mahallesinde inşa edilen Ekşioğlu ve Severler Apartmanı Ekşioğlu inşaat imzasını taşıyor. 

İlk bloğun Mart 2018, diğer bloğun Ağustos 2018'de teslim edilmesi planlanıyor. 90 metrekare 2+1  ayrı mutfaklı dairelerin fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. 80 metrekare ile 200 metrekare arasındaki ticari ünitelerde fiyatlar 375 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı nda 2+1 ler 275 bin TL ye!

 

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nın bir tarafı Orhan Veli Cad. diğer tarafı Antalya'nın en işlek caddesi Gazi bulvarına cepheli olarak tasarlandı.

Daire içerisinde iç kapılar lake kapı, rezervuarlar gömme, komple asma tavan, klima alt yapısı, doğalgaz petekleri ve yoğunlaşmalı kombi, laminant  parke, mutfak dolapları özel tasarım hıgh gloss, 1. sınıf granit, seramik, tezgahlar yer alıyor.

 

https://eksiogluinsaat.com.tr/eksioglu-severler-apartmanlari


Geri Dön