03 / 05 / 2024

Libya El-Hadim Hava Üssü'nde yabancı askerler için konut inşa edildi!

Libya El-Hadim Hava Üssü'nde yabancı askerler için konut inşa edildi!

Yarbay Muhammed Kununu, Libya'nın doğusunda El-Merc kentinin güneyinde bulunan El-Hadim Hava Üssü'nde BAE işgali olduğunu ve burada yabancı askerler için konut inşa edildiğini dile getirdi... 



Libya'nın Birleşmiş Milletler (BM) nezdindeki meşru temsilcisi Ulusal Mutabakat Hükümeti'ne (UMH) bağlı silahlı birliklerin sözcüsü Yarbay Muhammed Kununu, Öfke Volkanı Operasyonu Basın Merkezi'nde yer alan açıklamasında, harita ve görsellerle ülkedeki Vatiyye, Cufra ve El-Hadim hava üslerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Libya'nın Birleşmiş Milletler (BM) nezdindeki meşru temsilcisi Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH), ülkedeki 3 hava üssünün, aralarında Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) de olduğu bazı yabancı güçlerin işgali altında olduğuna dikkat çekti. 

Yarbay Muhammed Kununu, ülkenin doğusunda El-Merc kentinin güneyinde bulunan El-Hadim Hava Üssü'nün 2016 yılından beri BAE tarafından işgal edildiğini, 4 sene sürecinde burada uçak hangarları, pist ve yabancı askerler için konut inşa edildiğini ifade etti. 

Vital Kamerhe, bir konut projesine ait finansmanı zimmetine geçirmekle suçlanıyor!

ABD'de bekleyen konut satışları Mart'ta yüzde 20,8 azaldı! 

İngiltere'de 82 milyar sterlin değerindeki 373 bin konutun satışı durdu!


Geri Dön